Nargile

B
  • Kullanıcı Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Bir Hint kültürü olduğu iddia edilmekle birlikte uzun yılların alışkanlığıdır.Çeşitli aromaları bulunmaktadır.Her yerde içilmez.Yapmasını bilenin elinde velinimettir.

Sigaradan daha zararlı olduğu söylense de içişindeki keyif kesinlikle sigarayı üçe beşe katlar.

Bi kere denedim bi daha ağzıma sürmem.
Baş dönmesi yapıyor bende :T:

Kavunlusunu ve elmalısını içmiştim. Sevmiyorum :p

Tophane'de her sokakta bulunan kavunlusunu tavsiye ederiz..

Denemişdim ama hiçbişe gelmiyo kii acaba benmi çekemedim bilmiyorum ama :) Elmalıydı galiba içdiğim meyve tatları güzelde ağzına bişe gelmiyor işde. Takımını aldı benm abim Fenerbahçeli ama evde öyle yatıyor pek nargileci değiliz :)

*En güzeli Tophane'de Ali Baba'da içilir.

*Elmalı, kirazlı, kavunlu, naneli çeşitleri mevcuttur; fokurtusu keyif verir.

*Nargilenin olmazsa olmazı çay ve beraberindeki sohbettir.​

Ben kızlara yakıstırmıyorum

bi arkadaşım var yan flüt üfler gibi nargile içiyo xd ahahaha vişneli vanilyalı elmalı kavunlu hatta çikolatalısını bile denedim. ulus gençlik parkında esrarlı yapıyolarmış onu da denicem xd

oğlum çok zararlıymıııışşşşş.nargile pişmanlıktır başlamayın.he bi de nargile-powerturk birlikteliği var ki sosyologlara paslıyorum bu olguyu.

geceleri ibo ve müslüm gürses dinlerken içtiğim nargilenin dumanını buraya üflesem yangın var sanırsınız öyle bir keyif nargile aromasız tekel olanı tercihimdir.

Ortamını yakalarsak keyifli oluyor içmesi :) biraz başımı döndürüyor ama :D

Hataydan gelen tutunleri cok denedim baya guzel gidiyor fakat onun disinda gozum aramaz, hele ki disarda icmek hic tercihim degil.
Eskiden nargile icilen yerlerin ve icen insanlarin bi agirligi oldugunu cok net hatirlarim simdi yanindan bile gecemeyiz.

Geri