Nαʀcissus

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Nαʀcissus

Forumda yeni ; yorumları dikkatimi çekti ,kendi aleminde Atatürkçü takımdaşım :cici:

Narcissus

Forumumuzda ve Sohbet sitemizde yeni olmasına rağmen Sanki uzun zamandır aramızdaymış gibi bir hava soluyoruz onunla :* Fanatik Galatasaraylı oluşu ve benimle her türlü deliliği yapabilme cesareti + kılıyor onu :*** Geldiği ilk zaman da yeni olduğunun bile farkında değilim öyle bir samimiyiz ki görende kırk yıldır tanışıyoruz sanır. Sohbet sitesinde Narcissus biz seninle tanıştık mı diye sordum gülme krizlerine girdik :zuha: Canımmm Seviliyorsun çokça.

Az ters düştük ama yorumlarını seviyorum..

Narcissus
forumda dikkatimi çeken ve tanışmaya değer bulduğum üyelerden :cici:
henüz tanışmadık umarım tanışır muhabbetimizi ilerletirirz.
Her şey gönlünce olsun :cici:

Narcissus

ruffly_heart_icon__free__by_sanitydying-d555xci.png

Benim!Sadece benim!
Ben öyle herkesle cicili bicili konuşamam.Uzaktan takip edip samimi bulduklarımla samimiyetin ötesinde kopmaz bir bağ kurarım.
Heh işte benim narımda öyle!
Uzaktan sevipte saydığım,konuşmaktan sıkılmayacağım yeganem.
Beni sıkmayan,sıkmayacak kişilerdendir kendisi.
Anlatamıyorum bile onu,kelimelere dökemiyorum.
Seviyorumöteöteöteöteçokötebirşekilde!
:srl:

animated_rainbow_heart_divider_by_gasara-d5hgo2h.gif

Baş belam başşş :D photoshop diye diye bitirdi beni.Ama iyidir canım benim severim kendisini çok nazik,çok naif,zarif kendi halinde sıkı Atatürk'çü bir kardeşim :)

Pek tanımıyorum sadece forumdan gözlemlediğim kadarıyla Atatürkçü olan aynı zamanda mesafeli olan , duruşunu beğendiğim bir arkadaşımız :)

tanımıyorum ama öyle çok görünen birisi değil. kendi halinde birisi. Çalışmalarına varmış hiç bakmadım ama güzeldir mutlaka. Olurda daha yakından tanırsam yanlışlıkla, o zaman daha uzun yazarım.

Çok fazla tanımamakla birlikte sıcak bulduğum ve yorumlarını beğendiğim üyeler arasında, tanışırız inşallah yakın zamanda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri