Soru C Nar ayıklamak mı yoksa adam olan erkeği ayıklamak mı daha kolaydır?

• Kullanıcı Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çok seven, bebeği gibi hissettiren, düşünceli, nazik, iletişimi iyi olanların hepsi kapıldı. Bize de işte ne düşerse bahtına modelleri kaldı galiba… hfjfjf
Neyse nardan devam. Bana narı annem ayıklıyor zaten. Umarım adamı da iyi ayıklar bana anam anam canım anam… hfjfjfj

adam olan erkeği ayıklamak süzgeçten geçirip boş adamları elemek lazım. tüyo veriyorum boş adamların en kesin sinyali, nesneleri veya kişileri nitelik yönünden karşılaştırırken otomobil ve/veya futbolcu örneği kullanır...

örnek cümleler:
- kardeşim aleyna'yla değil ecrin'le sevgili olman çok yanlış kardeşim. mercedes varken doğan görünümlü şahin'e binilmez.
- kardeşim reis'le kılıçtar bir mi kardeşim. birisi ronaldo, birisi sabri.

yani aynı diyalogda hem otomobil, hem de futbolcu örneği kullanabiliyorsa üst seviye boş adamdır....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Persephone, hades tarafindan kacirildiktan sonra,annesi demeter tarafindan günlerce (günlerce yaziyorum,siz dilediginiz zaman birimini ekleyebilirsiniz,tanrilarr aleminde zaman gecersizdir)aranir.
Sonunda Demter Hades'in inine girdikten sonra,kizina benimle gel diyecektir.
Bu arada tabi, stockholm sendromuna bulasmis Persephone,Hades i birakmak istemez,isi pisirdiklerinden mütevellit.
Yeralti dünyasinin bir kurali vardir.
Kim oraya inip de, 7 nar tanesi yerse,oradan artik ayrilamaz.
Persephone bunun bilincindedir ve 7 nar tanesini yutar.
Artik Demeter icin yapilacak bir sey kalmamistir.
Doga tanricasi oldugu icin (bir nevi Mikail) kis ve yaz iklimleri ondan sorulur.
Kininden dolayi tüm dünyayi kisa boğar.
Ne kervan gecer ne de arpalar büyür,ciceklerden gectik.
Insanlar acliktan kirilir.
Bu gören Zeus, Hades e kizi birakmasini emreder.
Dinlemeyen Hades i, Persephone ikna edecektir.
Bundan sonra 6 ay yerüstünde annesinin yaninda, 6 ay ise yeraltinda kocasinin yaninda ordan oraya atlayan bir göcebeye dönüsecektir.

Nar denilince aklima gelen mit.

Soruya cevabim yok.

deneye deneye, sonunda doğru erkeği bulmuşumdur...........

Ekli dosyayı görüntüle 105045

doğru erkeği buldum, şimdi sıra nar ayıklamakta...... zoru başarma deyince bne.lkjfg

kobra-murat-roman.gif

Nar ayıklamak daha kolay şu devirde…

Rahmetli babannem "narı dökmeden yiyen cennetlikmiş" derdi, o halde, narı ayıklarsak cennete gideriz, herifi ayıklarsak nereye gideriz? Oteller moteller... Ay ben erkekle de gidemem, kadınla da gidemem, ben eve gitmem, eve de almam, pinpirik sahibi bir insanımdır. Oho, ne kahve teklifleri reddeddik anacım siz kimle dans edôrsunuz, yukarı çıkacağım sonra benden makiyato çaktıt yapacak, hoşt, benden iyi dans eden bir maykılabi, bir de halayda Mahmut Tuncer.

Ben ayıklayamam bir şey.

Nar ayıklarken her yere sıçrıyor ayar oluyorum ya

Erkek ayıklamak daha zor ,o

Geri