Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eve gidince artik, buralarda pek vaktim olmuyor nete girmeyeYeni haftaya geçelim artık..
Yetkini bana devret dönene kadar keyfine bakEve gidince artik, buralarda pek vaktim olmuyor nete girmeye
Kurda kuzuyu teslim etmek gibi birsey olur bu dusunmem lazim uzun bir sureYetkini bana devret dönene kadar keyfine bak
On gundur evde yoktum biliyorsun ev isleri dag gibi olmus annem de yok tek basima iki gundur evin icinden cikmaya calisiyorum cok dagilmis heryer halledip acacagim bekleBen pası @kLara hanıma atıyorum, Klara fikir ver forum ölü toprağı atsın üstünden
Bende yemeğe geçiyorum şimdi akşam tartışalım @ultrAslan ?Ben pası @kLara hanıma atıyorum, Klara fikir ver forum ölü toprağı atsın üstünden
Şu nickimi tam etiketleyin ki cevap verebileyim böyle üstünden zaman geçip denk gelince olmuyorKlara olayı kavrayıp hepimizi aydınlatmış. özet
Erkekler namussuzdur.
klara Aqk parti dediği için çok namusludur
Ayrıca konuda banlı varBence konu tırt. Ban bile çıkmaz.
Tamam yemeğini yerken düşün bize tartışacak başlık lazımBende yemeğe geçiyorum şimdi akşam tartışalım @ultrAslan ?![]()
Banlanırım bu sefer cidden.. beni göndermek mi amacın ? :dBu seferlik sen söyle
Ben burdayken kimse banlayamaz seni ben senin yerine banlanirimBanlanırım bu sefer cidden.. beni göndermek mi amacın ? :d