-
-
-
-
-
Evet, biz bayanlar büyük oranla çok yakışıklı, cool, karizmatik, herkesin arzuladığı, sert, umursamaz erkeklere kapılırız. Hani şu saçlarına özen gösteren, hafif kirli sakallı veya tarzı giyimi görüntüsüyle ettiği etiket laflarla bizi büyüleyen karizmatik yüz vermeyen can acıtıcı erkekler.. ah..
Onlara aşık oluruz, biz yaklaştıkça kaçan tiplerdir bunlar. İçimizi bir şey kavura kavura severiz yanarız tabiri caizse. Deveyi diken insanı .... durumu
Cool erkekler öyle çok mesaj atmazlar, atarsın cevap vermez ya da geç verirler. Buluşma konusunda nazlıdırlar. Kırıcı olmaktan çekinmezler. Onun yanındayken hep çok güzel jilet gibi olmaya çalışırsın, ona rezil olma korkusu olur içinde hep ve büyük oranda ya aldatılırsın ya terk edilirsin ya da uzun zaman boyunca sende açtığı yaralara dayanamaz sen gidersin ondan.
Kırılgansındır çünkü, o bunu umursamaz.
Neyse, çok duygusala bağlamadan ben hep böyle adamlara aşık oldum, ve istisnasız hepsi de çok acıttı canımı.
Yaklaşık4 5 ay önce bambaşka bir erkekle tanıştım. Benim hoşlandığım tipe hiç uymayan, yakışıklı değil. Çocuksu bir tatlılığı var, benden kısa boylu, ses tonu dahi çok kalın değil. Sürekli gülümseyen, kızmayan kızamayan bağırmayan, alabildiğine naif, yumuşak. Yatakta dahi incitirim korkusuyla sürekli istersen durabilirim, acıyor mu canın? diyen. İlk başlarda hiç sevemedim. İğrenti bile geldi bir yani. Bu ne dedim...
Fakat şu an onunla bir ilişkim var, çok seviyorum. İçimde o tutkulu mazoşist yok, seven ve sevilen mutlu bir kız var. Bana bir kere bile bağırmadı. Bir kere bile canımı acıtmadı. Öyle hassas ki. Mutluluktan yoruluyorum bazen
Mesaj attığımda sıkılmıyor, şapşallıklar yaptığımda gülüyor, ne olursa olsun yanımda ve hep canımı yakıp yakmadığını düşünüyor. Yanımda ağlamaktan çekinmiyor, ağladığımda bunalmıyor.
Evet kızlar, sizi üzen o adamları boşverin. Canınızın acımasından zevk almayı bırakın.
Sizin mutluluğunuz için çabalayan bu tontiş tatlı naif, hafifte göbekli adamlara bir şans verin
Ne kadar huzurlu mutlu olacağınıza inanamayacaksınız..
Ben öyle adamı sevemem demeyin, ben ilk bir ay hiç sevmiyordum. İlk zamanlar yatakta tahrik dahi olamıyordum. Hele orgazm hiç, etkilenmiyordum çünkü.
Ama keratalar sevdiriyorlar kendilerini
Tercih sizin...
Sizin mutluluğunuz için çabalayan bu tontiş tatlı naif, hafifte göbekli adamlara bir şans verin
Ne kadar huzurlu mutlu olacağınıza inanamayacaksınız..
Ben öyle adamı sevemem demeyin, ben ilk bir ay hiç sevmiyordum. İlk zamanlar yatakta tahrik dahi olamıyordum. Hele orgazm hiç, etkilenmiyordum çünkü.
Ama keratalar sevdiriyorlar kendilerini
Tercih sizin...