Nagehan Alçı'dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya Nafaka Sitemi!

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
2DEtylV.md.jpg

Nagehan Alçı, katıldığı bir programda boşandığı eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'dan nafaka alamadığını söyleyerek isyan etti. Alçı, Kütahyalı'nın mahkemeyi sahte belgelerle oyaladığını iddia etti.

2010 yılında dünyaevine giren ve ikiz kızları dünyaya gelen Rasim Ozan Kütahyalı ile Nagehan Alçı, geçtiğimiz yıllarda tek celsede boşanmıştı.

Bu olay gündeme bomba gibi düşerken Alçı, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda Rasim Ozan Kütahyalı'nın kendisine fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddet uyguladığını iddia etmişti.

2DEDGe9.md.jpg

Gazeteci Alçı, katıldığı TV100'deki programda Kütahyalı'nın kendisine 1.5 yıldır nafaka ödemediğini belirterek hukuki sürecin işlemesini beklediğini söyledi.

"Bir buçuk yıldır bir kadın olarak ben niye nafaka alamıyorum çocuklarıma, 1 lira alamıyorum çocuklarım için. Ben niye mağdurum. (Rasim Ozan Kütahyalı) sahte belgelerle mahkemeyi oyalıyor.”

KAYNAK

Erkeklerin çocuklarını mağdur etmelerini bir kenara bırakıyorum da
Kadınların da böyle dilenci gibi nafaka nafaka diye zırlamalarına hiç anlam veremiyorum

Nagehan haksızsın be bacım. Seni mağdur olarak göremem

Süresiz nafaka kalkti nagi

Eşinden boşanan bir baba aynı zamanda çocuklarından da mı ayrılmış oluyor?
Bu durumun mahkeme konusu bile olmaması gerekir. Çocuklar hem annenin hem de babanın sorumluluğunda olduğu için belli bir yaşa gelene kadar her iki tarafın da imkanları ölçüsünde çocuklarına destek olması şarttır ve bu talep edilmeden yapılması gereken bir sorumluluktur.

Son düzenleme:
Hiç bir erkek iştirak nafakasını vermekte çekinmiyor. Çocuklarıma gerekirse ömür boyu bakarım öderim diyor ama tedbir ve yoksulluk nafakasını ödemek istemiyor. Mahkeme aşamasında direkt tedbir nafakası ve akabinde yoksulluk nafakasını ödemeye isyan ediyor.

Eşin maddi durumu çok önemli çünkü bazı erkekler evlilik boyunca eşinin çalışmasına destek olmadığı için kadın da boşanma aşamasında ne yapacağını bilemiyor. 'İşe gir çalış' demesi kolay ancak o kadar yıl çalışmamış bir insanın iş bulması o kadar kolay değil.

Çocukların sorumluluğunu üstlenen anne zaten tüm hayatını çocuklara adıyor ve erkek de eşe destek olmak için ödeyeceği para konusunu mevzu bile etmemelidir. Haftada birkaç gün gördüğü çocuklarının her sorunu ile anne tek başına uğraşıyor ve böyle bir ortamda nafaka konuşmak hiçbir erkeğe yakışmıyor.

Geri