Nafaka dekontuna ''Haram olsun'' yazıp ceza almak.

Konu sahibi son olarak 1020 gün önce görüldü
Haklıdır belki.
Kul hakkını umursamayan nankör insana yazılabilir.
Bir görünüşte bilinenler vardır bir de art niyetle gösterilenler.
Haram olsun denebilir, ben de olsam derim, demişimdir.

Tamam da oteki tarafta hesabini gorecen zaten.

Burada ekstta bi ceza almanin anlami nedir

Kadın cinayeti sebebidir mezara kadar nafaka yasası. Derhal şer'i hukuka uygun mehir sistemine geçilmelidir.

erkekler tarafından ayda 300 lira verip, 300 yıl konuşulan konu.
süresiz nafaka diye bir şey yok. 10 gün evli kalıp 20 yıl nafaka ödeme gibi bir durumda yok sallamayın

Avukatlar şeytanın en büyük müttefiki _ şeytanın avukatı filmini bile var _ parayı ver 100 kişiyi öldüren adamı masum diye savunur

masum diye savunulmaz. katil bile olsa yasalarca savunma hakkı tanınmıştır.

ha bu konu dün pınar gültekin davasında sanıkların ifadesini okurken aklımı karıştırdı. zira canice diri diri yakılan bir kadının katil zanlılarının ifadelerini okurken, kurulan senaryoyu çakal bir avukatın yazdığı çok barizdi.

ben de bi arkadaştan aldığım borcu 1 ayda içinde 2 parça olarak hesabına gönderirken, her birinin açıklamasına "kefen param, çoluğumun çocuğumun rızkı" diye yazmışıtım. arkadaş shengen vizesi için başvurmuş ordan banka dökümü istemişler. vize alamadı.

Ulan forumda zaten her önüne gelen avukatım diyor şimdi de @Psinoza gerçek mesleğini açıklamış..
Bana kimseye avukat olduğumu söyleme diyorsun, burada kendin açıklama yapmışsın.
Nafaka helaldir, haram yazanı içeri atsınlar. 10 gün evli kalacak birisini bulup evlenen gerizekalı bütün maaşı kadına vermelidir :)

Geri