Naber

Konu sahibi son olarak 3065 gün önce görüldü
* Hal hatır sorma cümlesi

* genelde "hiç öyle işte oturuyorum/çalışıyorum/takılıyorum" yanıtını aldığım ama nasılsınla karıştırıldığını düşündüren soru sözcüğü :D

*Trakya şivesinde 'Nabıyon' şeklinde yerleşmiş sözcük , daha sempatik :p

Genelde çok mutlu olduğumda söylediğim kelimedir.
Nasılsın demek daha böyle şey. :p

Naber bak bende dert yok tasa yok mutluyum artık bi beynim yok :honk:

İçerisinde ses düşmesi olan kelime

Hiç samimi gelmez.Nefret ederim.

İyidir senden naber :p

Uzun zamandır ortalıklarda görünmeyen ve bundan ötürü takipçilerini çizimlerinden ve yazımlarından mahrum bırakan ve bu nedenle kendisi için "üşüyoruz Umut reyiz, nerelerdesin" yorumları yapılan, ünlü karikatürist Umut Sarıkaya'nın çıkarmış olduğu yeni mizah dergisi.

İlk sayısı yakın zamanda okuyucusuyla buluştu. Kendisinin deyimiyle "yaklaşık 6 yıl önce 'yakında çıkıyor' diye bağıra bağıra duyurduğumuz Naber Dergisi yayın hayatına başladı".

52 sayfalık mütevazi derginin tek çizeri olarak Umut Sarıkaya, çizimleriyle adeta 'tek kişilik dev kadro' şeklinde gövde gösterisi yapıyor. Algı açıcı karikatürleri dışında, Anton Çehov hakkında yazdığı yazı ve Çehov'un hikayelerinden birini çizgi-roman tadında yapması epey hoşuma gitti.

Derginin ikinci sayısının çıkıp çıkmayacağı ile ilgili net bir bilgi yok. Bu da derginin elde edeceği gelire bağlı diye düşünüyorum. Böyle düşünmemin sebebi, derginin kapağında derginin maddi yönüne vurgu yapılması ve beraberinde arka sayfasında yer alan "Neredeydim Ben?" başlıklı yazısının son paragrafında da okuyucuya yine maddiyata yönelik "ödedikleri paranın hakkını vermek olduğunu" belirtmesidir.

Yayın hayatına devam etmesi dileğiyle...

Naber gelmedi senden bi haber merak ettimm diye eden bir hande yener şarkısı.

Kötü diyince neden diyolaa iyi senden diyince neden demiyolaa tuhaf olan sürekli iyi olmak değil mi?

SonucTa BiZ "napyosun"sorusuna "iyi" naber sorusuna oturuyorm diye cevp veren qençlerz

-senden iyi yaptım ama naber?
gibi gibileri de mevcut yöneltme kelimesi.

Lütfen arkadaşlar...

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri