Myryiami kimdir.

Konu sahibi son olarak 4293 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar kendimden bende bahsetmek istedim.

İsmim Nefra, 1989 Balıkesir dogumluyum.Uzun süredir Yurt disinda yasamaktayım.Bu forum sitesını ararken buldum denk geldı / kımseyı tanımıyorum. 4 tane abim var ve ben evin tek nazlı kızıyım. Nazımı sadece Babamdan ve uzerıme dusen abılerımden dolayı yakaladım. Annem benı dogurdugunda vefat etmis . Anne sutu ıle buyumedım. Fakat cıg sut emmıs ınsanların ıcınden hep alnı acık cıktım. Onu sadece resımlerden bılıyorum. Kokusunu almadan hıssetmeden her gece onun ruyalarıma ısteyerek buyudum. Adımıda teyzem koydu Annem'n ismini tasıyorum.Saclarım oksanmadı mesela ben hıc oklava yemedım ? terlıkde .. Onu bır defa yemegı cok ısterdım .. Yanı sol yanım hep eksık buyudum. ' Guzel kızsın nefra ' dedıklerınde dılımın ucunda hep annemdendır demısımdır.. Annesızlık cok zor oldugunu sıze acıklamıcam bıle Annelerinizi uzmeden kırmadan yasamanız dılegımle..

Babamla ve 2 abımle yasamaktayım. dıger 2 si evlendıler. Meslegim hem$ire.-
Cocukları cok severım. Anne olmak her genc kızın ruyalarındadır benımde oyle. Anac,duygusal,sevımlı bır yanım oldugunu soylerler ben onların yalancısıyım.Hep dınlerım.Butun ınsanlıgın bazen Guzın ablası hıssederım kendımı.:cici:

Resım cızmeyı cok severım,kıtap cıkarmayı dusundum bı ara.Onuda sıkıntılardan dolayı cıkaramadım yanı hep bır probloms oldu.Hayırlısı dedık gectı bakalım artık ne olacak .. Ozguvenı tam olan bır ınsanım. Korkmam Allahtan baska hıc kımseden. Vurdumduymaz degılımdır. Kindar hic degil. Laf tasıyan ınsan toplulugundan nefret ederım haz duymam.

Hızlı hareket ederım Mutfak islerını cok severım . Azıcıkda sakarımdır. genelde bacaklarım mor olur arada yanı hanı :cici: masalar benı cok sever sureklı carparım.. Aşk'a ınanırım Sadece Allah ve Babamın anneme olan esrarengız askına.. Tutku saygı sevgı onemlıdır hayatımda. Buyugum varken sofrada telephona bırak cok rahat konusamamda Saygın ve otorıter maddelerı olan bır aılede buyudum belkı ondandır..Galatasaraylıyım. Araba surmeyı severım lakın hıza karsıyım. Sızlerın arasına dun gırdım. Umarım benı sayar ve hos gorursunuz. Hersey hayatta karsılıklıdır.

Hosca ve esen kalınız.

Tesekkurler.

Ben sana oklavayla vururum istersen terlikte atarım :)
Seni çok iyi anlıyorum, ama yaşadıklarımız hayatımıza yön verir.
Değerleri olan çok ta güzel bir kızsın maşallah. Kendini çok güzel anlatmışsın,sevdim.
İçin tertemiz duruyor, esenlikle kal :)

Ben sana oklavayla vururum istersen terlikte atarım :)
Seni çok iyi anlıyorum, ama yaşadıklarımız hayatımıza yön verir.
Değerleri olan çok ta güzel bir kızsın maşallah. Kendini çok güzel anlatmışsın,sevdim.
İçin tertemiz duruyor, esenlikle kal :)

Tesekkur ederım guzel bakısların guzel dusuncelerın icın O :cici: Vur ama acımasın ha :)

Acıtmam ben çok yufka yürekliyimdir:srl:

Memnun olduk, hos geldin aramıza umarım kalıcı olursun.:cici:

Densizlik edenlerin densizliğine aldırma sen milletin ağzı torba değil malum.:)

Memnun olduk, hos geldin aramıza umarım kalıcı olursun.:cici:

Densizlik edenlerin densizliğine aldırma sen milletin ağzı torba değil malum.:)

Yok umursamıyorum ama ıgnelıyıcı laflarını goruyorum ınsanların zaten sacma sapan yorum yapanlar ozurlerını dıledıler Hayat bu agız bu dogru soyluyorsun sıkıntı yok cok tesekkurler yorumlarnız ıcın :) :cici:

Acıtmam ben çok yufka yürekliyimdir:srl:

suphem yok ınan :)

canm ben seni çok sevdim <3
üzülmee tamam mı

seni tanimak güzel :)
bende nicin kendimi yakin hissediyorum diyorum sakarlik konusu cok uyuyor :D

Kendini güzel anlatmışsın genç İlk paragrafta üzüldüm yalnız. hakkında herşeyin hayırlısı ve gönlünce olsun. (: memnun oldum.

İsminde değişik ve güzelmiş bu arada.

hoşgeldin :) seni tanımak güzel olacakk:)

isminizin anlamı ne acaba, merak ettim daha önce nefra diye türkçe bir isim duymadım da.

Seni tanımak güzeldi ..Anneni kaybetmene çok üzüldüm allah mekanını cennet etsin .
Allah bahtını açık etsin :)

Aynı dönemin üyeleriyiz ama bir hoş geldin demem icap eder. Hoş geldiniz efendim, karakter sahibi ve ifade yeteneği olan insanlara karşı bir merakım olmuştur hep. Bir gün tanışmak dileğiyle. Tekrar hoş geldiniz.

Nefra , Allah diğerlerinin acısını yaşatmasın. memnun olduk :) hosgeldin tekrardan.

hoşgeldin :) seni tanımak güzel olacakk:)

aynı sekılde :) tesekkurler .. :cici:

isminizin anlamı ne acaba, merak ettim daha önce nefra diye türkçe bir isim duymadım da.

Bosver.

Seni tanımak güzeldi ..Anneni kaybetmene çok üzüldüm allah mekanını cennet etsin .
Allah bahtını açık etsin :)

Allah razi olsun aynı fıkırdeyım ınschalla tanısırız dahada :cici:

Balıkesirin neresinden ?

Bosver.

Aynı dönemin üyeleriyiz ama bir hoş geldin demem icap eder. Hoş geldiniz efendim, karakter sahibi ve ifade yeteneği olan insanlara karşı bir merakım olmuştur hep. Bir gün tanışmak dileğiyle. Tekrar hoş geldiniz.

Guzel dusuncelerınız onure ettı. tesekkurler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri