My Name İs Khan Filmi TRT1 de

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema ve Dizi Haberleri
Konu sahibi son olarak 2408 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim-Ad%C4%B1m-Khan.jpg

Yapımı : 2010 - Hindistan
Tür : Dram , Gerilim , Romantik
Süre: 165 Dak.
Yönetmen : Karan Johar
Oyuncular : Shahrukh Khan , Kajol , Kenton Duty , Mackenzie Firgens , Zarina Wahab
Senaryo : Shibani Bathija , Niranjan Iyengar
Yapımcı : Karan Johar , Gauri Khan

Film Özeti

Rızvan Khan (Shahrukh Khan) küçüklüğünü annesiyle (Zarina Vahab) ıssız bir yerde geçiren bir müslümandır. Annesi öldükten sonra Amerika'ya küçük kardeşinin yanına gider. Orada tanıştığı ve aşık olduğu Mandira (Kajol) adında dul ve Hindu bir kadın ile evlenir. Rızvan Khan aynı zamanda da Asperger sendromu hastasıdır. Bu hastalık Otizm rahatsızlığının bir çeşididir ve ömür boyu süren, sosyal etkileşime ve iletişime zarar veren, sınırlı ve tekrarlanan davranışlara yol açan beynin gelişimini engelleyen bir rahatsızlıktır. 11 Eylül saldırılarından sonra Mandira'nın oğlu faşist kesimler tarafından döverek öldürülür. Öldürülme sebebi annesi evlendikten sonra Khan soyadını almış olmalarıdır

20 Temmuz Cumartesi 21:05 TRT1 de

aamir TıLsıM Z3yn3P Mısra <0² Perii CastieL

aranızda izlemeyen varsa izlesin gerçekten çok iyi bir film 11 eylül sonrası Müslümanların yaşadıgını anlatıyor... Gerçi çogunuz izlediniz ama :) Sadece aklıma gelenleri etiketledim bilmeyenide bilinçlendirirsek forumdan güzel olur :* cmt trt1 de

TATLI süper filmdi evet izlemeyen varsa kesin izlesin :D iNNocentle izledik sanıırm bu filmi :p

Kajol ve Shahrukh ikilisinin en güzel filmlerinden biri,izleyipte etkilenmemek elde değil.

Kajol ve Shahrukh ikilisinin en güzel filmlerinden biri,izleyipte etkilenmemek elde değil.

kesinlikle öyle benimde Taare Zaamen Par filmi ve bu film etkilendigim filmlerdendir :)

İzledim ve etkilenmedim

çok özürdilerim benim gözümden kaçtı aslında senide etiketlicektim etiketlememişim nasıl yaptım bilmiyorum bundan sonra kesinlikle senide unutmucam sinema için etiketlerde :)

Güzel bir haber izlemek istiyorum bende :)

izlemediysen kesinlikle izlemelisin izlemeyen gerçekten bana göre çok şey kaçırıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri