Müzmin Bekar Burçların Kendince Haklı Sebepleri Var

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Yay: Biraz Özgürlük

Kimseye hesap vermiyorum, içimden geldiği gibi yaşıyor, ne bir ilişkinin ne de bir kişinin sorumluluğunu üzerime alıyorum. Akşam ne yemek yiyeceğime, eve kaçta gideceğime, dışarı çıkarken üzerime ne giyeceğime ben karar veriyorum. Kimsenin mesajına geç cevap verdiğim için suçluluk hissetmiyor, ilişkinin insan üzerinde oluşturduğu baskıyı elimin tersiyle itiyorum. E hal böyle olunca, kendimi daha özgür hissediyor, hayattan çok daha keyif aldığımı düşünüyorum. Yeterince açıklayıcı oldu mu?

İkizler: Hep Daha Fazlası

Artık kimsenin bana ayak uydurmasını beklemiyorum. Kimseye söz geçirmeye çalışmıyor, aradığım özellikleri tek bir kişide bulmanın hayallerini kurmuyorum. Onun yerine sevgi ihtiyacımı birinden, tutkuyu diğerinden karşılıyorum. Oyunu kuralına göre oynuyor, bekarlığın sultanlık olduğunu sonuna kadar savunuyorum. Hem neden bileklerime prangalar vurayım, hayatımı aşkın travmatik senaryolarıyla daha da zorlaştırayım? Kıskançlık krizleri, aile münasebetleri, düğünde kim ne takacak muhabbetleri. Yok yahu kafaya takacak başka dert mi kalmadı. Hem ben de biraz tatmin sorunu var, anlatabiliyor muyum? Öyle önüne gelenden etkilenmiyorum. Etkilensem de devamını getiremiyorum işte. Fakat en azından kendimi tanıyorum, kaldıramayacağım taşın altına elimi uzatmıyorum.

Kova: Beni Bir Salın

“Bu da ne demek şimdi böyle” dediğini duyar gibiyim. Zaten hayat dediğin şey koca bir keşmekeş. İşi, gücü, yolu, suyu, faturası, kedinin maması, anasının doktor randevusu… Gece vakti patrondan gelen Whatsapp mesajı, sabah metrobüs gişesindeki yetersiz bakiye uyarısı… Bitmiyor arkadaş! Yani oturup nefes aldığım tek bir an yok, bir de düzenli ilişki yapıp akşam eve geldiğimde “ne pişirsem” diye mi düşüneceğim? Arkadaşlarımla dışarıya çıkarken bir yabancıya mı haber edeceğim? Zaten yeterince problemli hayatıma biraz daha acı sos eklemeyeceğim! Tamam! Salın artık beni…
alıntı​

Kendi burcuma çok takığım ya, sen yıllarca oğlağa aşk besle son kova ol adı bile çirkin

uzak durulması gereken erkek burçları tam olarak bunlardır... kadınlarının aksine aşırı iticiler, varlıklarının sebebi dünyadaki halimize şükredelim diyedir.... vurun yaylara kovalara ikizlere.

karizmatik sap diye
boşuna demiyorum
inanılır gibi değil

Ay bu gerçekten ben ::
“Öyle önüne gelenden etkilenmiyorum.”

Bu ikizler niye her burç konusunda var :)
Terazi ve ikizler sevmem.

kLara hanımı çok severim.

Ben niye yoğum

Dogru pardon 2022 de dugunum varmis benim. Simdi hatirladim.

Bu sabah konusu açılan FOX haber için algı ve yanlış yönlendirme yaptığı iddia edilip inceleme başlattılar ya işte EHA ve Yeni Şafak gibi itibarsız ve yalan haber yapan kuruluşlarada yapsalar keşke..

Dün grup toplantısında bizzat-i oradaydım çok akıcı ve güzel bir dille ifade etti kendisini çocuk dünden beri Twitter da bir karalama gündemi oluşturuldu çocukla alakalı bu ne korku ? bu ne hezeyan ? bu ne aymazlık ? 20 yaşındaki bir gencin “gençlerin sorunlarını” dile getirdi diye niye bu yaygara ?
Erasmusla gittiği İtalya gezisinden tut şimdi de CHP li çıktı diye bir manşet ne çirkin ve gencecik bir çocuğu böylesine yamyam gibi ezmeye çalışmak kimin ne haddine ? Birde “mağdur üniversite öğrencisi” diye tırnak işaretiyle belirtmişler terbiyesizler bir açın dinleyin çocuğun konuşmasını üniversite okurken devlet yurdunda kalan herkesin bildiği şeyler tek bir fazlası yok eksiği var anlattıklarının yazık bu sisteme SES çıkarıp KARŞI çıkıyor diye bastırmaya çalışan körpe zihniyetlere.

Bu sabah konusu açılan FOX haber için algı ve yanlış yönlendirme yaptığı iddia edilip inceleme başlattılar ya işte EHA ve Yeni Şafak gibi itibarsız ve yalan haber yapan kuruluşlarada yapsalar keşke..

Dün grup toplantısında bizzat-i oradaydım çok akıcı ve güzel bir dille ifade etti kendisini çocuk dünden beri Twitter da bir karalama gündemi oluşturuldu çocukla alakalı bu ne korku ? bu ne hezeyan ? bu ne aymazlık ? 20 yaşındaki bir gencin “gençlerin sorunlarını” dile getirdi diye niye bu yaygara ?
Erasmusla gittiği İtalya gezisinden tut şimdi de CHP li çıktı diye bir manşet ne çirkin ve gencecik bir çocuğu böylesine yamyam gibi ezmeye çalışmak kimin ne haddine ? Birde “mağdur üniversite öğrencisi” diye tırnak işaretiyle belirtmişler terbiyesizler bir açın dinleyin çocuğun konuşmasını üniversite okurken devlet yurdunda kalan herkesin bildiği şeyler tek bir fazlası yok eksiği var anlattıklarının yazık bu sisteme SES çıkarıp KARŞI çıkıyor diye bastırmaya çalışan körpe zihniyetlere.
Hayır niye CHP'li birini çıkarıyor iyi partili yok mu hiç bunun gibi konuşacak ve sorunları dile getirecek ilginç

Bunun chp akp mhp iyi partilisi yok sorun bütün gençlerin sorunu bunu ideolojik bir fikre dayandırmak saçma.
Ne demek saçma iyi parti iyice CHP güdümüne girdi, partiyi onlar yönetiyor bu da seçmende iyi bir intiba bırakmaz sonuçta CHP ile HDP arasında ilişki malum neyse bu durum babacan'ın işine yarar

Ne demek saçma iyi parti iyice CHP güdümüne girdi, partiyi onlar yönetiyor bu da seçmende iyi bir intiba bırakmaz sonuçta CHP ile HDP arasında ilişki malum neyse bu durum babacan'ın işine yarar
Başka konu başlığı aç burada yazılacak birşey değil bu konuyu kirletme :&

Klaranin ekledigi ilk mesaj ile konunun alakasi nedir?

Cozen varmi?

Dur buluruz bi sey.

Geri