Muzlu Yulaflı Shake tarifi

• Kullanıcı Gül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yemek Tarifleri
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
muzlu-yulafli-shake-nasil-yapilir-300f7d91-0821-40ee-9d54-28c298d935f9.jpg

Muzlu Yulaflı Shake Nasıl Yapılır?​

Malzemeler;

1 adet olgun muz
2–3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 su bardağı süt (inek sütü veya badem, yulaf, soya sütü)
1 tatlı kaşığı bal veya hurma özü (isteğe bağlı)
1 çay kaşığı tarçın (isteğe bağlı, aroma için)
Birkaç buz küpü

1. Hazırlık

Hazırlık

Öncelikle shake yapımına geçmeden önce yulafları bir kaba alın ve üzerine süt ekleyin. 5 dakika bu şekilde bekleterek yulafın yumuşamasını sağlayabilirsiniz.

2. Blender Kullanın

Blender Kullanın

Muz, süzülmüş yulaf, süt, bal ve tarçını blendera alın. Pürüzsüz bir kıvam alıncaya kadar, 1-2 dakika blenderdan çektirin. Ardından blendera buz küpleri ekleyin ve tekrar karıştırın. Hazırladığınız karışımı bardaklara paylaştırarak servis edebilirsiniz.

3. Püf Noktaları

Püf Noktaları

Daha yoğun bir kıvam elde etmek istiyorsanız, 1 yemek kaşığı fıstık ezmesi veya yoğurt ekleyebilirsiniz. Enerjiyi artırmak için, muzlu yulaflı shake tarifine keten tohumu veya chia tohumu ilave edebilirsiniz. Tatlandırmak için, bal yerine kuru incir veya hurma kullanabilirsiniz. Daha tatlı bir shake elde etmek için, olgunlaşmış muzları tercih edebilirsiniz.

Ne alaka ya o nedemek estağfurullah

Gül 34 Hanım konudan bağımsız cevaben döndüğüm tek insansınız. Bakın ne kadar da kısa sürede döndüm ve alıntıladım sizi, çünkü çok değerli bir şey yapıyorsunuz çok önemli.

Atlar yulaf sever ya, belki sağlıklı ama ben yulaf sevmiyorum.

Yulaf olmadan denenebilir.

O s
Gül 34 Hanım konudan bağımsız cevaben döndüğüm tek insansınız. Bakın ne kadar da kısa sürede döndüm ve alıntıladım sizi, çünkü çok değerli bir şey yapıyorsunuz çok önemli.

Atlar yulaf sever ya, belki sağlıklı ama ben yulaf sevmiyorum.
izin tercihinize kalmis

Aynen öyle

Geri