Müzik Tanrı'nın dilidir. *

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Canım konum ya, bu kadar ilgisizliği hakedecek ne yaptın da yüzüme bakmadım senin kaç zamandır... Son birkaç gündür sürekli dinlediğim bir parçayı atayım madem su an yine dinliyorum...

Kalbiin yokkk mu seeeninn kalbin yokk mu senin deyişinde kaldım ben...

Chris Spheeris'in Carino'su, ruhumun şarkısı. Tek söz söylemeden çok şey paylaşırcasına.

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze

“…
Bir ışık oyunu
Kırmızıyı yeşile çevirdi
O ışığı gördü
Yüzü beyazdı
Vücudu ezilmiş
Güzelliği gitmiş
Ayıp değil mi?
Dedi azrail
O burada çok yalnız
Ve seni bekliyor…”

@Aze ciğim şarkı için teşekkür ederim.:emoji_purple_heart:

• Kalp Gözler

Dilini anlamasak da armonilerdeki duygular ortak. Evrensel duyuşlarda insan.
Özlem içre safi hüzün, arada umut muştusu.

Dilini anlamasak da armonilerdeki duygular ortak. Evrensel duyuşlarda insan.
Özlem içre safi hüzün, arada umut muştusu.

Müzik ve klip aşırı hoşuma gidince sözlerine de göz gezdirdim, mecazi ve gerçek anlamda evimize olan hasretimizi anlatıyor biraz, şimdiki evler olmasa da eskilerin dillerinden düşürmediği huzur dolu evlere özlem biraz.

Tvdeki dizilerde katledilen dil değil de gerçek Lazca olan bir eser birakayim o zaman ben de çavlan öğretmenim...
Sizin paylaştığınız güzel eserin arkasından anlamı yine sıcak evimizle, o sıcak evimizi gülümsemesiyle ev yapan annelerimize ve size de (:

Müzik ve klip aşırı hoşuma gidince sözlerine de göz gezdirdim, mecazi ve gerçek anlamda evimize olan hasretimizi anlatıyor biraz, şimdiki evler olmasa da eskilerin dillerinden düşürmediği huzur dolu evlere özlem biraz.

Tvdeki dizilerde katledilen dil değil de gerçek Lazca olan bir eser birakayim o zaman ben de çavlan öğretmenim...
Sizin paylaştığınız güzel eserin arkasından anlamı yine sıcak evimizle, o sıcak evimizi gülümsemesiyle ev yapan annelerimize ve size de (:

Ne kadar güzel ve hassas bir insansın. Çok teşekkür ederim, incisin. Benden de bu güzel ruhu var eden annenize sevgiler, saygılar. :emoji_rose:
Şarkı da çok güzel sevgili @Aze. Şükranlar.
Sizi gördüğüm yerde aklıma hep çiçek geliyor. Yansımanız bu, berrak bir mavi.

flowers_basket_small_light-704656.jpg!d

• Kalp Gözler

Liseye giderken ilk defa radyoda dinlemiştim.
Sarah Brightman ve Steve Harley ikilisi ile The phantom of the opera'yı çok severim.

Bu grup da ayrı bir tat katmış.:)

Son düzenleme:
  • Kalp Gözler

Şarkıdaki dili bilmiyorum ama müzik huzur veriyor.
Müzik Tanrı'nin dili.​

• Kalp Gözler
senin icin geçmiş ya

you can leave it or you can love it.

• Kalp Gözler
Geri