Müzik bitti

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
Ne dinliyecem? Dinlemek için yerli alternatif indie grup önerilerine ihtiyacım var. Son feci bisiklet, büyük ev ablukada, yüz yuzeyken konuşuruz gibi aptalliklar onermeyin lütfen. Mavi sakal, pilli bebek, grizu, kramp, objektif falan dinlemiş adamım. Manus baba diyeni vururum. Yok mu zakkum'un kargonun falan ilk hali gibi biseyler? Jehan barbur tarzı da olmaz. Cover grupları bile olabilir. Son bulabildiğim adamlar, ki yeni değiller; "neyse" isimli grup. O da sadece "siyah" isimli şarkı. Şimdiden teşekkürler. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Al bunu dinle;

[YOUTUBE]PHo5U9Rios0[/YOUTUBE]

Mehmet Güreli kim mk. Crop sana cevap bile vermeyecem :)

dhsjalal içimdeki pis herife engel olamıyorum

[YOUTUBE]80aWAOrE4GQ[/YOUTUBE]

Olm nasıl adamlar oldunuz la siz :) biri Franck Pourcel der dalga geçer gibi öteki "git google'a sor der"..bi adres sorsak demek ki "navigasyon yok mu dayı" dersiniz siz.

Tamam. Bak şimdi;

Mehmet Güreli (d. 1949, İstanbul), yazar, müzisyen, ressam ve yönetmen. Orta okulu önce IEL, sonra Avusturya Lisesi'nde, liseyi Yeni Kolej ve Ferhan Koleji'nde okuduktan sonra 2 yıl İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Felsefe Bölümü'ne devam etti. 1976 yılında Hürriyet Gazetesi'nde çalışmaya başladı.

Bu kadarı yeter mi?
Bu arada lütfen dinledim de şarkıyı.

Olm nasıl adamlar oldunuz la siz :) biri Franck Pourcel der dalga geçer gibi öteki "git google'a sor der"..bi adres sorsak demek ki "navigasyon yok mu dayı" dersiniz siz.

Dalga geçmiyorum sık sık dinliyorum.
Sen de dinle bence sinirlerin yumuşar daha cici bi climax olursun :sleep

yedinci ev
adamlar
yaşlı amca
bağzıları
eski bando dinleyebilirsin

Hay Allah razı olsun biri bi ucundan tuttu bari

[YOUTUBE]EpWmEIw3j0s[/YOUTUBE]

Ac yanına iki buçuk kilo kola ufff ortama gel

yanlış okumadım dimi orda neyse isimli grubu buldum bi de siyah şarkılarını dinliyom demiş climax. yani ben her gün neysenin tüm şarkılarını 150 kere dinlediğim için orda neyse yazıyomuş gibi falan okumadım bi yanlışlık yok. eğer yanlış okumadıysam hiç kurtuluşun yok sana bütün neyse şarkılarını dinletmeye geldim climax. :cici:

Pilli bebek ve mavi sakal dan sonra dinlenenler hikaye gelir zaten :aeg:
Gaye su akyol u begeniyorum ben de .p

[YOUTUBE]Z8aqzdARZns[/YOUTUBE]

yanlış okumadım dimi orda neyse isimli grubu buldum bi de siyah şarkılarını dinliyom demiş climax. yani ben her gün neysenin tüm şarkılarını 150 kere dinlediğim için orda neyse yazıyomuş gibi falan okumadım bi yanlışlık yok. eğer yanlış okumadıysam hiç kurtuluşun yok sana bütün neyse şarkılarını dinletmeye geldim climax. :cici:
Hepsi iyi değil. Ama siyah şarkısı klibi dahil on numara. Kulaklıkla dinlersen sadece bass riflerine odaklan..orgazmik bişey..

Hepsi iyi değil. Ama siyah şarkısı klibi dahil on numara. Kulaklıkla dinlersen sadece bass riflerine odaklan..orgazmik bişey..

neyse benim için ayrı bir boyut. sapkınlık derecem bu adamlar. bütün şarkılarına anlamlar yüklüyor, sözler cımbızlıyorum. siyah'ı da olsa senin de bu insanları dinlemiş olman beni çok mutlu etti. yeni albümlerini dinleme fırsatın oldu mu bilmiyorum ama umarım yine bana göre siyah tadında olan yeni albümdeki "eski bahçe" adlı şarkılarını da seversin. bir de bunun tam zıttı "geçmiş olsun" var o da güzeldir. :cici:

Geri