Müzelik erkek

Konu sahibi son olarak 667 gün önce görüldü

Abaza olmayan erkektır
sevın saklayın onu

Müzelik kadın da abaza olmayanı mı oluyor acaba diye düşündüren sözlük konusu.

elinizde bitane abaza olmayan erif var gidipte müzeye koyuyosanız elinizde kalanları kullanmaya mecbur kalmış olmıcakmısınız ? herkez aseksüelmi ?
abaza olmayan erkek istemeyin tamam ama iktidarsız ve ruhsuz bir eriflede öpüşülmez ayarı iyi tutturun sizde insansınız abartmayın bişiyide
hiç durmayan bir trenin hiç yıkılmayan bir duvara çarpasından nasıl bir sonuç çıkar paradoxu gibi sizinki

sırf erkek arkadaşı öpüşmüo diye ayrılan bir sürü kız var onlar içinde müze açılması talep edilmeli

dört dörtlük bi varlik
yok etrafimda

Sevişemeyen erkektir, sevişilemediği için müzeye konmadı gerekir .p

aslında konuya bırının yazdıgını eklemıstım
ama bana ozel kalsın dıye sılmıstım :benmi:
ıyıkıde yapmısım bu konuyuu anlayan anlar zaten :cat:

Konuşmaya çekinir utangaçtır cool takılıyor derler.
İktidarsızdır sevişmiyor önem verdiğinden derler.
Muhabbet etmiyordur edecek kültürü yoktur, gözleriyle konuşuyor derler.

Yetmez bide müzelik erkek tabiri koyup övüp övüp bitiremezler. Ot gelip ot gidecek olan erkek cinsidir. Biran önce açılması gereken erkektir. İçindeki öküzün ortaya çıkması gereken erkek tipidir.

Filmlerde bir senaryo ürünü olarak tasarlanabilir.

İlk defa biri beni tarif etti oyy

yakışıklı olunmadığı sürece, abaza olup olunmamasının kızlar nazarında bir öneminin olmadığı erkektir.

551451c7053706e332023a50a8ced2ba.jpg

Saçma saçma düşünceler icat etmeyin artık. Futbolcu yetiyor zaten.

ra ra Rasputin Russia's greatest love machine
ki zaten muzede diye biliyorum :)

o-heykel-hafiz-esat-in-degil-cumhurbaskani-erdogan-in.jpg

o kadar yol yabdık, trafik yağ gibi akıyordur deyip levent'ten yıldız'a trafiği kilitleyen reyistir tabisi. cuma erken çıkarız, iş çıkışı rehavete kapılıp alkole falan düşeriz diye bizi düşünüyor. cumbabamız da olmasa istanbul'da trafik çilesi çekeceğimiz yok.

Recebin heykel kolu Rasputin'in malumuyla ile yarışır, arkadaşlar inceyi gören 2 üsttekini beğenebilir çok güzel bir mesaj atmışlar.

evlenmeden olmaz(!!!!!) ama moskova'ya gidip görmek lazım tabi küçük rasputin'i. :p

Bebeyim sen harika 1 tetaysın, aa sıkarlet oha ya gelmiş. :alkis:

Geri