muyendis

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muyendis siyaset konularda yorumları oldukca dikkatimi çekiyor,gözlemlediğim kadar sakin bir duruşu var :)

Cok guvenilir samimi hos sohbetli cok degerli arkadasim ;)

Zıt fikirler de olsak dahi kendisi ile uzun uzuun sohbetler edebiliyor gülüp eglenebiliyoruz. Forumda ki fikirlerini savunma şeklini sevdiğim üyelerden biri. Mühendis olsa da seviyoruz:D

tüm gün yemekten konuşuyoruz hahaha

muyendis

-------------
Güncelleme : 28.04.2014 - 09:37

Severim kendisini çok iyi bir arkadaştir çok ta düşünceli:)

muyendis

Siyaset görüşümüz zıt olmasına rağmen adam gibi muhabbet edeceğim kişilerden biri. Tartıştığı kişilerle hemen savaş açmayan biri.
Güzel muhabbetimiz var.Ağrılı olmama baya bir şaşırmıştı :D
Kısacası iyi biri :)

muyendis
her siyasi yorumuma alıntı yapmasa dikkatimi çekmezdi sanırım :) Düşüncelerine katılmasam da en azından saygısız bir uslubu olmaması takdirimi kazandırdı, ara ara konuşsak ta henüz tanımadığım ama tanıyabileceğim üye ve çok sıcakkanlı:)

Saf,doğal,tertemiz içinin güzelliği dışına yansıyan birisi.Gülmek ona çok yakışıyor.O hep gülsün :)

Çok fazla tanımıyorum ama güven veren bir yanı var.
Efendi bir kişilik, buralara lazım böyle insanlar.

muyendis etiketime gel hehe

Ayni sektorlerdeymisiz biz ya onunla cok guzel tevafuk oldu,
Su forumda en deger verdiklerim arasinda Mehmet, hep pozitif olurmu yahu bir insan
demekki evet oluyormus, yeri gelince ciddi yeri gelince esprili
birde cok guzel sahip cikmasi yokmu :) Allah da sana hep hep sahip ciksin
en sevdigim huylarinda biri tartisirken sinirlenmez gayet sogukkanlidir
fikirlerini dusuncelerini guzel dile getirir, yine gelicem buraya ama bir dahaki gelisime boyle iyi seyler yazmicam :d hehe saka saka
Iyiki burdasin arakadasim, yuzunde yureginde hic solmasin, basarilarini duyalim hep ...

----------------
Güncelleme : 08.05.2014 - 15:41
Bu aralar cok yogun, Onu sevenler bol bol dua edinnkii ona
Severim kendisini,iyiki tanimisim dediklerimden.
Dagitcaz insaat sektorunu onunla hehe :d

Bu aralar göremiyorum kendisini eskiden siyaset konularında hemen boy gösterirdi olaylar duruldu kendiside kayboldu heralde :) bazen sinirli tavırları olsada. Akıllı ve zeki bir arkadaş.

Siyasi konulara girip tartışmasaydık ve hatta hakaretleşmesek kuvvetle muhtemel en sevdiğim üye olacaktı.
Düşmanın bile zekisi iyi oluyo.

Siyaseti geçtim çok güzel dertlesiyordum onunla. Uzun zamandır whatsapta ama hiç konuşmuyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri