Mutsuzum

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Konu sahibi son olarak 2766 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbul'da çekindiğim fotoğraflarıma bakınca İstanbul'u özledim ve çok mutsuzum :( Birileri balatlarda fotolar çekinip çekinip atıyorlar onları görünce daha da mutsuzlaşıyorum. Adalara gitmek istiyorummmm mesela ilk vapurla :( Ay ben İstanbul'u çok özledim :uzgun:

Bence sen instagramdan beni takip etme artik:p çünkü Burgaz ada planım var :p

Özlemek iyidir insanların değerini anlarsın. Tek başına herşeye rağmen mücadele ediyosan sen çok güçlü birisin demektir.

Maria Puder yok yok edeyim sayenizde bende keşfediyorum :d O Balat'a bende gidip boy boy foto atmazsam...........

Onurcan ben insanları değil İstanbul'u özledim .d İnsanların değerini çoktan anladık. Onlar benim değerimi anlasın asıl :p

Ooo onlar ne ki. Daha neler var neler :p

Farkediyorum tbt zamanı gelince atıyorsunuz taksit taksit : D sonra ben oha diyorum şu mekanların güzelliğine , estetikliğine , tatlışlığına bak :p sonra oturup kös kös Ankara'da nere gitsemde gri şehirde renk görsem azıcık diyorum. O kadar kısıtlı ki beğenilecek mekanlar burada.

Farkediyorum tbt zamanı gelince atıyorsunuz taksit taksit : D sonra ben oha diyorum şu mekanların güzelliğine , estetikliğine , tatlışlığına bak :p sonra oturup kös kös Ankara'da nere gitsemde gri şehirde renk görsem azıcık diyorum. O kadar kısıtlı ki beğenilecek mekanlar burada.

Yok yeni kesiflerimden bahsedyorum da gezme vaktim çok sınırlı :/
Yoksa ben tam bir gezginim :p

Roma ya gittiğimde attığım bir fotoğrafa yorum yapmıştın zaten istanbul da böyle yerler yok diye. İstanbul da daha güzelleri var :p demiştim.

Daha güzellerini bekliyorum serap listemin ilk başında balat var 2. seçeneğide doldurmanızı bekliyorum :d

sevgilisinden ayrıldı sandım.

tumblr_inline_nr7ry9REa21sh9sko_400.jpg

Mutsuzluğun sadece bu olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri