nasil ulen?
mutsuzken ve stresliyken vücudunu kitlikta kalacakmiscasina dolduran, yiyip yiyip karbonhidrat mutsuzluguna sokan bi ben miyim sahiden? kizlar?hadi hadi
Ola ki beni 101 nolu odaya alirlarsa karsima cikcak sey günde üc porsiyon salata ve ton baligidir!
Gecen iki hafta boyunca kahve+kola karisimli geceler, browniler, gece üc künefeleri, bira göbüsü sarap popisi ve uykusuzluk derken derken gectiimiz hafta 64 sinirindaydim.
Süper bir gazla giris yaptim 9 Mayis haftasina.
Ne pis bir seymis bir ayikken bir avuc sarhos insanın icinde, havasiz ve sicak bi mekanda eglenmeye calismak. Insanlar fondip üzerine fondip yaparken, laik kahkahasıyla sex on the beach icerken naneli soda tüketmek. Ic kimbu, ic kiz diye ağzına shot bardagi uzatirken "yok, tesekkürler(geber)" demek.
Gelen sorular karsiliginda ihihi kem ilen küm yapip karizmayi tamer sahin etmek.
Neyse bir hafta gecti güc bela.
Sabah ilkin meditasyon(hafifledim saniyorum) ardindan cisimi yapip, nefes al ver nefes ver ciktim tartiya.
62 mi?
İlk hafta 2 kg ödem atilir ya onu bile doğru düsgün atamamisim.
en son metabolizmama tküreyim diye aci aci inlerken ve nefesim mis gibi ferah salatalik kokuyorken yerde yarı baygin bulunmusum.