Mutsuz Olan İnsanı Nasıl Anlarız?

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
1311944170_19_depresyon.jpg

İngiltere'deki Anglia Ruskin Üniversitesi'nden Peter Hills ve ekibi, ruh halinin kişilerin başkalarına "bakışını" nasıl etkilediğini araştırdı.

Araştırma, depresif ve mutsuz kişilerin, sosyal bir ortamda göz temasından kaçınarak kendilerini toplumdan soyutladığını ortaya koydu.

Mutsuz kişilerin gözlere odaklanmadığı, ancak saç stili gibi "dış görünüşteki" değişiklikleri daha iyi fark edebildiği de vurgulandı.

Konuya ilişkin makale "British Journal of Psychology" dergisinde yayımlandı.

Eskidenmis o;
Simdi mutlu insani nasil anlarsiniz?diye arastirmak lazim.
Zira kime baksam mutsuz.
Göze sokarcasina.

Baskalarinin mutlulugu onu rahatsiz eder. Sevgi pitircigi filan diye kendine takinti yapar.

Gözler kalbin aynası değilmi ?
Gözlere bakmak yeterli

işaret parmağımı yalayıp rüzgara doğru çeviririm
dur lan bu o değildi bi dakka

Benim mutsuz olduğumda yüzüm düşüyor. Sessizleşiyorum

Huysuz çekilmez birisi oluyorum.

Valla hemen anlıyorlar ;)

genel memnuniyetsizim en son mutlu olduğumda 4 yaşımdaydı ama sosyal ortamlarda rol yapıyorum kalabalık ortamlarda kızları kesip çıkışda yemeğe davet ediyorum yinede mutsuzum erken yaşadım hayatı hiç bişey tat vermiyo geçen adranalin yapayım diye gokart pistinden pancar motorlu makineyi kaçırdım da ana yollarda bas bas gitmiyo işte ne yapsam mutlu olamıyom bide evlenip deneyim diyorum ama o zamanda mutlu olmassam kıza yazık etmiş olurum diye onada cesaret edemiyorum abi ne birikmiş içimde yazdıkça yazasım geliyo mutluluğun ... yaşasın mutsuzluk alıştık artık

Ya cok uyur

Ya gec uyur

baskasını bılmem ama benım enerjım dusuk olur sesım cıkmaz :/

Geri