Mutluyuz cunki...

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Butun sulalesi kanserli olan biriyim, 20 yildir dedem, 10 yildir dayim, 4 yildir annem, bi kac senedir halam, ananemin annesi,hepsi bu illetin pencesine dustu . Ama hic kanser sebebiyle birini kaybetmedik cunki imkan vardi. Gunumuzde her 10 kanserli hastadan 4 tanesi vefat ediyor, istedik ki onlara da bu imkani taniyallim. Sirketimiz dahil olmak uzre, Hollanda'nin 8 yerinde call centerlerda toplam 490 kisilik ekibimizle canli yayinda 1 milyon euro uzeri bagis topladik. Vee sonuc; mutluyuz :)

13043235_10154139251846079_5468757771039467893_n.jpg

Çok güzel bi sosyal sorumluluk projesi. Annemive dayım kaybettim ben de. Gerçekten erken teşhis ve imkanlar kişileri çok etkiliyor. Kesinlikle çaresi olmayan bir hastalık olduğunu düşünmüyorum.

Tebrikler ve yayilarak daha da çok olsun ıns.

Allah yolunuzu açık etsin

Melek gibi insansın ..
Şahsen tanışmamış olsakta böyle birini tanımak gurur kaynağı adıma :sevimli:

Kalbinin güzelliğini zaten biliyordum, şimdi daha da işledi içime. Harikasınız ablacım. Umarım daha fazla insana ulaşır eliniz.

İnsanlık adına çok kutsal ve örnek bir davranış. Hepinizin emeklerine sağlık.

Allah şifa güç versin.. Katkıda bulunanlardan allah razı olsun.

Duyarlı insanlar oldukça her hastalığın çaresi vardır. Gurur verici tablo. Tebrik ederim.

Cok tesk ederim arkadaslar, tek uzuldugum sey bagis yapan insanlarin hep 50-60 yas uzeri olmasiydi. Cogu hayat hikayelerini telefonda aglayarak anlatti kaybettikleri insanlari filan , bazisi kendi posta kodunu bile hatirlamicak durumdaydi. Genclerin ilgisini cekemesekte tek tesellimiz bagislarin yuksek olmasi.

kız öperim seni,yüreği güzel arkadaşım benim inan çok duygulandım
allah bu emeğinizin karşılığını kat be kat verecektir :oy:

hani diyorum bizim ülkemizde de böyle güzel etkinlikler olsa.
hastanede muayne olucak imkanları olmayan o kadar çok insanımız varki.
birinin artık çıkıp insanları bu tarz şeylere yönlendirmeli.

Sukur herseyimiz var

Çook güzel birşey bu tebrik ettim benimde annem tedavi görüyor imkan olmasaydı ne yapardık bilemedim Allah şifa versin tüm hastalara

Geri