Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Xasthur oyun yüzünden kavga ederseniz hayatınıza yeni bir sayfa açmak için bilgisayar milgisayar ne varsa bana hediye edebilirsin
kargoyu karşı ödemeli gönderirsin o konuda yardımcı olabilirim
@Xasthur oyun yüzünden kavga ederseniz hayatınıza yeni bir sayfa açmak için bilgisayar milgisayar ne varsa bana hediye edebilirsin
kargoyu karşı ödemeli gönderirsin o konuda yardımcı olabilirim
Hayir , bu hakkimi birlikte vakit gecirmeye yonelik bir aktivite yada yeni bir soluk gelsin diye gundelik stresten uzaklasmak adina esimle keyif aldigimiz bir hobi haline getirmem icin gerekli goruyorum.
Oyun; birlikteligimiz icin temelleri atilmis bir kopru gorevi gormekte.
Its takes two , A way out gibi iki kisilik oyunlarin ciftler arasinda karar mekanizmasi gelistirmesini ve olasi bir durumda nasil hareket edecegimizi bize ogretirken ayni zamanda bir film tadinda deneyim sunmasini yalnizca benim degil onunda deneyimlemesini istiyorum.
Tesekkur ederim