Mutluluk sessizliği mi sever yoksa paylaşılmayı mı?

Konu sahibi son olarak 971 gün önce görüldü
“Mutluluk paylaştıkça çoğalır” sözüne katılıyor musunuz? Mutluluğunuzu kendi içinizde yaşayınca mı daha uzun sürüyor, yoksa paylaşınca mı?
Mutluluk sessizliği mi sever, yoksa paylaşılmayı mı?

Ümraniye Buyaka avm önünde, yaşça benden büyük hanım ablaların sigara tüttürürken "Mutluluk diye bir şey yok. Mutlu anlar var" demesi üzere tamamen ikna oldum. Bence de mutluluk paylaşmayı yada sessizliği değil ara ara var olmayı seviyor.

Benimle konuşmuyor uzun süredir. Ne seviyor bilmiyorum söylemiyor.

mutluluk mutluluğu sever
sen kendini sev

Into the wild filmi var, bilenler bilir. Filmin en can alisi kismi bence orasiydi. "Mutluluk, baskalariyla paylasinca gercektir" diye. (Happiness is only real when shared)

Hayatinizda hic bir insan olmadan, mutlu olamazsiniz. Cogu sey, paylasilinca daha guzel gelir bana hep.

Genelde paylaşımdan yanadır ama ender şekilde yalnızlığı da sevdiği olur.

Sadelikle pekişmiş sessizliği

Paylaşmayın göz değiyor…

Sizler moralinizi yüksek tutup olumsuz kişi / olaylardan uzak durdukça çevreniz de aynı oranda iyileşmeye başlar. Olası kötü olaylar da teğet geçer.

Mutluluğunuzu saklamayın ve kimsenin bozmasına da fırsat vermeyin.

Fesat / kıskanç / art niyetli insanlar zaten siz onlara yaklaşmadıkça huzurunuzu isteseler de bozamazlar çünkü olumlu düşünce her koşulda, olumsuz olanı bertaraf eder.

Ben mutluluğumu paylaşmayı bir başkasının mutluluğuna da ortak olmayı seviyorum. Mutluluğun da paylaşıldıkça arttığına inanıyorum.

Geri