Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Deniz hırçın bu gece sen varsın diye,
Yaşama dair söyleyemediklerini haykırıyor senin yerine
Rüzgar merdivenlerde karşıladı, kaldırmak istedi bedeninide
Kaldıramadı gösterdi bütün endamını sereserpe
ben gecenin koynundayım
o, bana ninni söyler
ben hiç uyuyamam
nasıl uyurum
aşık insanı uyku tutar mı?
Hele de geceye aşıksa
Ben onu yaşamalıyım
Sabah olunca uyumalıyım
Günü görmemek için.
Ya içime kuşku düştü. Ben şimdi kabristanda babaannemden başla nene ve dedelerimizi sulamadan önce kuru otlarını yolup temizledim. Bazen temizlerken de kuru kökler azcık toprakla beraber geldi ve karıncalar çoğaldı. Sabahtır çok huzursuzum. Allahım affet.
Ya ben artık hemcinslerime dil tüketmekten bıktım. Nodon bono dozgon bor onson bolmoz. Ben sanki çocuğa evet demişim de sen bana tafralara giriyorsun. Alnımda yazıyor sanki gel beni beni seç sev diye. Attırma kafamı ya attırma. Ha evet dersemde Ahmet Mehmet Ayşe Fatmayı dinlemem yoksa yoga bile devrelerimi düzeltemez!!! Sabır Allahım sabır.