Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana biri sorsa: Mutluluk nedir? diye. Ona verecek cevabım; Önce hiç olduğunu kabul et, sonra etrafında lüzumlu-lüzumsuz insan ve eşyanın sende buldukları birşey olabilme vasfını bilmektir.. derdim. Ya sen olmasaydın....
Pin ini ditemukan oleh RRRRR. Temukan (dan simpan!) Pin Anda sendiri di Pinterest.
pin.it
Anamın ve ablamın aklına giren federaller kahrolsunn. Yıl olmuş 2026 hayla hayla baş göz çabası.. Telefonu uçak moduna alasım var… Yer mi Anadolu gızı Salkım. Hayttt
Vallah bugün üzüntü sevinç bir geldi.. Sabah söylenmiştim Allah’ım nolur kar ver göremeyecek miyiz daha demiştim.. Tutar da ben de minnaklar gibi sevinirim..
Kol kola girip yalnızlığımı
Vurmayın yüzüme, kar taneleri
Kol kola girip yalnızlığımı
Vurmayın yüzüme, kar taneleri