Merhaba arkadaşlar.
Bu konu başlığı altında hergün gün içinde yaşadığım ve beni mutlu eden , şükürler olsun dediğim olaylardan konu başlıkları paylaşacağım.
Örneğin;
Çok mutluyum. Şükürler olsun.
Not : Sizlerde ajandama katılabilir. Sizleri mutlu eden olayları benimle paylaşabilirsiniz. Biliyorsunuz mutluluk paylaştıkça çoğalır. Gülümsemeler etrafınıza gülümseyen insanlar katar.
.. Ve bir de yazmak istediğiniz başlıklarda adet sınırı yok. 1 + dilediğiniz kadar yazabilirsiniz.
Mutluluklarınızı fark ettiğiniz bir gün olmasını diliyorum
Bu konu başlığı altında hergün gün içinde yaşadığım ve beni mutlu eden , şükürler olsun dediğim olaylardan konu başlıkları paylaşacağım.
Örneğin;
- Sabah uyanabildiğim için ,
- Çok sevdiğim ve uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımı görebilecek zamanı bulabildiğim için ,
- Kız kardeşimi gelinlikle görebildiğim için ,
- Başım bu derece ağrırken çok kalabalık bir otobüste oturacak yer bulabildiğim için,
- Bugün de annemi babamı sağlıklı görebildiğim için ,
Çok mutluyum. Şükürler olsun.
Not : Sizlerde ajandama katılabilir. Sizleri mutlu eden olayları benimle paylaşabilirsiniz. Biliyorsunuz mutluluk paylaştıkça çoğalır. Gülümsemeler etrafınıza gülümseyen insanlar katar.
.. Ve bir de yazmak istediğiniz başlıklarda adet sınırı yok. 1 + dilediğiniz kadar yazabilirsiniz.
Mutluluklarınızı fark ettiğiniz bir gün olmasını diliyorum
Son düzenleme: