Kutlama Mutlu yıllar dilerim canım yeLda

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tebrik ve Kutlamalar
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili @yeLda yeni yaşını kutlarım canım. Sağlıklı, huzurlu, keyifli bir yıl diliyorum.
Birlikte daha nice güzel senelerimiz olsun, o güzel yüzünden gülücük eksik olmasın.
Hayat sana tüm güzellikleri ile gelsin. İyi ki tanıdım seni, yıllardır değişmeyen güzel tavırların için sana teşekkür ediyorum.
Mutlu yıllar dilerim :*

Sevdikleriniz ile birlikte nice güzel senelere..

Sevdiklerinizle birlikte nice güzel seneleriniz olsun.

Canım doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu nice yaşların olsun<3

Doğum gününüz kutlu olsun @yeLda hanım. Nice sağlıklı, mutlu ve bol kahkahalı yıllara.

Yeldacığım mutlu yıllar dilerim canım. Güzel, sağlıklı, huzurlu günler gör sevdiklerinle beraber.

Doğum günün gönlünce geçsin. Mutlu yıllar.

Sevgili @yeLda yeni yaşını kutlarım canım. Sağlıklı, huzurlu, keyifli bir yıl diliyorum.
Birlikte daha nice güzel senelerimiz olsun, o güzel yüzünden gülücük eksik olmasın.
Hayat sana tüm güzellikleri ile gelsin. İyi ki tanıdım seni, yıllardır değişmeyen güzel tavırların için sana teşekkür ediyorum.
Mutlu yıllar dilerim :*

Hatırlayıp saat 00:00'da konu açtıracak kadar itinalı davranmak, kıymetli hissettirmek çok hoş bir davranış. Özel günlere çok da önem atfeden biri değilim fakat doğum günlerimde hatırlanıyor olmak ruhumun çocuk kalan yanına hep iyi gelmiştir, mutlu etmiştir. Sana özenin için çok teşekkür ediyorum canım akabinde hatırlayan mesaj yazan herkese teşekkür ediyorum. Gönül çiçeklerimi gönderiyorum her birinize :)

Doğum günün kutlu olsun nice senelere

Doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu nice yaşlara @yeLda

yeldacığım, keşke daha sık gelsen. mutlu, sağlıklı, aşklı ve bool paralı yaşlar diliyorum:*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri