Kutlama Mutlu yıllar canim

Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafan gibi hayallerin de mavi olsun. İyi ki doğdun <3
Sevdiklerin ve ailenle mutlu, huzurlu, sağlıklı yeni yaşlar diliyorum. Çok mutlu ol.

Mahallemizin (forum oluyor) hem marjinal ablası(mavi saçlı) hem de en köylü üyesi (yazın salça yapıyor köyünde) doğmuş.

Nice yıllara Derin.

Doğum günü hediyesi olarak satürnlü küpeni yollayabilirsin bana :d

Doğum günün kutlu olsun nice nahlı yıllara diliyorum :)

iyi ki doğdun, bal yüzlüm:* doğum günün kutlu olsun. mutlu, güzel yaşlar diliyorum. her anın bir öncekinden muhteşem olsun. seni çok seviyorum<3

IMG_4134.jpeg

ile başlamak isterim sözlerime,
sen seversin diye...
böbjbjbjbjbj.
IMG_4752.gif
canım deroşum, yıldızım. çok kısa bir zaman diliminde şu göynüme tahtını kuruvermiştin. deli dolu hallerin, kıpır kıpırlığın, sıcakkanlılığın ne bileyim o farklı samimiyetin çekiyor bizi sana. hoş insan da sevmezsin ama yapışıyoruz biz de, yapacak bir şey yok.....
enerjin, gülüşün, mutluluğun hiç bitmesin.
yeni yaşınla değil her anınla hep iyi ve mutlu olasın.
iyi ki doğmuşsun. iyi ki buralara da gelmişsin.
canım yıldızım, doğum günün kutlu olsun. seni seviyorum. :emoji_star::emoji_star2::emoji_stars::emoji_sparkles::emoji_blue_heart:^55
üfle püfle....IMG_4745.gif
dilediğince olsun ömrün. <3

Gönlünden geçenlerin gerçekleştiği, sağlık, huzur, mutluluk ve başarı dolu yaşlar diliyorum.

3y Derüüün. İyi ki doğmuşsun.. negatif şeylere bolca nah çektiğin, huzurlu nice güzel yaşlara. Hep mutlu ol:emoji_purple_heart:

hayatının arda kalanın da sevdiğin insanlarla birlikte geçireceğin sağlıklı ömürlerin olsun Lolja Von ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri