Kutlama Mutlu Yillar Benim Güzelim

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unutmadim gâliba : )
Canim Murat.
Bu gece itibari yeni yasina basmis bulunuyorsun.
Duygu ve düsüncelerini alabilir miyiz? .P
Kimilerine ceza,kimilerine edasin.
Bazen cok sivri, ay öf bu ne diyor yine minvalinde cikislarin ddbdn, bazen de kuzu kadar uysalligin.
Ne olursa olsun,anliyorum seni.
Fazla duygusal yazmamak en sagliklisi su an icin.
Profesyonelce bir yazi olacak, söz.

Iyi ki dogdun,iyi ki tanimisiz seni, iyi ki de varsin canim benim.
Her sey gönlünce olsun..basarilarinin devami diliyor, her badireleri atlatmani temenni ediyorum.
Sag kolunda sarisin, sol kolunda esmer kizceler olsun.
Her isteklerini yerine getirmeleri icin birbirleri ile yarissinlar.
Aman yok napim diyorsan, tamam erkekler de olabilir.Kehkehkeh
Nama Problema.
Hayat sana hep gülsün.
Hep mus mutlu ol...
Almancaya devam..
Seni seviyorum @Nyctophilia <3

Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu yıllara dostum. :)

muratcımm musmutlu pek fiyakalı bir yaş diliyorum
sağlıklı, şen, bol sevinçli olsun ömrün
daima ♡

sağlık, mutluluk, huzur ve başarı dolu nice yaşlarin olsun

Teşekkür ederim canım @Süreyya
Ahaha yok,kimse benim icin yarışmasın Surim ya. gerçi dur. Anna ya da Hans falansa bi hoşuma gitmedi değil. Ne olacak benim şu iflah olmaz Alman hayranlığım... çok derin olan fakat önyargılarla içlerine kapatılmış, 'soğuk duygusuz' diye mimlenmiş insanlar... 'Almanlar aşırı cimri... akşam ışık bile yakmazlar kehkeh' demişti bi Türk arkadaşım. Bi akşam, Almanya'nın izole,harikulade bi kasabasında yürüşe çıkarken (Elbe nehri civarları) evlerinin önünden geçtim, perde kültürleri pek yok. Noel zamanıydı, rengarek ışıltılar dışında hiç bir ışık yoktu etrafta. Sadece evet kapalı ışıklar ama odalarının içinde yanan mumlar ve üst üste dizilmiş kitaplar dikkatimi çekti. Abartısız gezdiğim 10 evin belki 7sinde .Karanlık, acıyı ve durdurulamayan sorgulama temelli içsel ızdırabı yatıştıran bi unsur gibi gelmiştir bana hep.Nasıl duygusuz olabilir ki bu insanlar? diye düşündüm...Filozof cenneti olmasına şaşmamalı. Hayran olunmayacak gibi değiller...
Duygu düşüncem...Yaşlanırken zamanımın kıymetini bilmeme kaygısına ek gitgide büyüyen bir umut var içimde. Ruhsal büyümenin umudu çünkü bunu fark edebiliyorum; beni yaralayan,kaldıramadığım bir çok şey tebessüm sebebi artık.Sarılabiliyorum onlara. Affetmek denilemez belki ama kabulleniyorum ve vazgeçiyorum öfkemden uzun bir süredir. Yarın da Bihter Ziyagil kurgusal karakterinin doğum günü biliyor musun? Türk eserlerinden en sevdiğim psikolojik tahlil eseridir. Bi zamanlar Adnanları Nihalleri mağdur görüp üzülürken, şimdi kınanma ve yalnızlaşma pahasına artık onlara tepki gösterip, Bihterlere şefkat gösterebiliyorum.Tatlı bir yorgunluk, gizemli ve büyüyen bir heyecan mevcut Surim. Gudubet Saturn döngümün 30 yaş sonrası armağanı...Jupiter'i değil, Saturn'u daha çok seviyorum artık anlayacağın...

Neyse iyice günlüğe döndü konu, teşekkürler arkadaşlar.

Son düzenleme:
yıllar bütün omuzlara aynı ağırlıkta çökmez, yaş günün kutlu olsun azizim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri