- Web sitesi
- www.instagram.com
iyi ki doğdun lülümmm.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Amin sagol aysecegim..Sevdiklerinle mutlu seneler minnoş pandam![]()
Oo denizlerin adami hg sen.. nasilsin.. umarim cok iyisin.. kopegin nasil♡ varol tesekkur ederimRabbim hayatının arda kalan ömründe sağlıklı ömürler versin Sezen , ruhuna iyi davranmayı ihmal etme..
Mersi hewalimMutlu yıllar dilerim hewal, doğum günün kutlu olsun ^^
Sagolun zeyna hanimDoğum günün kutlu olsun Sezen, çok mutlu olduğun bir yaş diliyorum senin için
Tesekkur ediyorumSevdiklerinle birlikte nice güzel yıllara
Sagol kuzum
Insallah Larim insallah... sevgimiz karsilikliCanım sezocuğum, tatlım mutlu yıllar dilerim, bu yaşın inşallah gönlünden geçeni getirsin sana. Zor zamanlar geçirdin, bundan sonra her şeyin en güzelini yaşamanı diliyorum, seviliyorsun kuzu @Sezen
Sagol sercosSevdiklerinle mutlu yaşlar diliyorum
Canim ♡Omrune bereket![]()
Lenosum yerimm♡♡♡♡♡Güzel seneler dilerim sezo, mutlu yaşlar
Ekli dosyayı görüntüle 108469
Tesekkur ederim EruDoğum gününüz kutlu olsun.
Wiyyy ♡♡Sevdiklerinle mutlu seneler minnoş pandam![]()
Sagol swatAd gününüz kutlu olsun
Mersi luluuuuuiyi ki doğdun lülümmm.
Sagol hemsomnice yıllara hemşo![]()
Sagol ablamutlu seneler canımm ♡
Amin canimHuzurlu seneler
Sagol sadisimDoğum günün kutlu olsun..
Cok opuldun ozgur kizmutlu, güzel yaşlar sezom. çok öpüyorum![]()
Sim hanimcim tesekkurlernice musmutlu senelere![]()
Tsk guzelim.iyi ki doğdun kuşum
Sagol ablaDoğum gününüz kutlu olsun. Sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı, mutlu yıllara @Sezen![]()
Canimin iciiii ♡♡Sezennnnn mutlu yıllarrrr <3
Sagol kuzuuuuHepiiii börtdeeey
SagolunMutlu yıllar
<3333Ad gününüz kutlu olsun
Sagol nilda hanim♡sezen hanımcım doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara![]()

Evett ya iste bizim maskotumuz.. bunu unutmak mumkunmu... yaninda degil demi sartlardan dolayi.... kocaman saril benim icin babasi ona,<3333 deniz sana sen ona emanet guzel adamEkli dosyayı görüntüle 108504
daha bir hafta kadar olmuyor yiğen fotoğrafı çekmiş yengeme ali amcama gönder anne diyip kafa ütülemiş: )
Bizler gibi onlarda yaş alıyor yaşantının yorgunluğunu üzerine alıyor , ufak ufak yaşlılar kervanına adım atmak üzere, baksana yiğenin maskotu olmuş vaziyette
@Sezen normalde sigara başıma vurmuş huysuz bir ruh halindeydim senin mesajini görene kadar geçmişi hatırlayıp köpeği sormuş olman bile yetti biliyormusun, ayrı bir mutluluk sardı bilmukabele, varlığınla eksik olmayasın sende lütfen..
Var ol yavru kurdum♡Nice güzel yaşlara Sezen![]()