Stockholm Sendromu
Elmas Üye
mutlu, güzel yaşların olsun, serçiko. her şeyin gönlünce olduğu yaşlar diliyorum. doğum günün kutlu olsun<3
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neden benden vazgeçiyorsun anlayamadım geçemezsinserçe'den vazgeçemiyorum, napayım...
şöyle bi geldiğin zamana bakıyorum da ne kadar da sene geçmiş üzerinden. ne hırçındın ama be.
neyse, konumuz bu değil.
yine de bu hallerinle aramıza renk kattığın için teşekkür ederiz:3 (kim kim ediyoruz bilmiyorum edenler vardır jbjb)
iyi ki doğdun serçom. samimiyetin, iyi niyetin, bana olan yaklaşımın hep çok güzeldi. ve özel. bunun için de ben teşekkür ederim.
gönlünden geçenler gibi yaşayasın.
bol gezmeli, bol gülmeli, bol sevmeli...
mutlu yaşlar. <3
Ekli dosyayı görüntüle 109619
-bazı sebeplerden ötürü minicik bir erken kutlama :d
Amin çok teşk ederim Zeyna <3Doğum günün kutlu olsun, tüüüüüm sevdiklerinle birlikte musmutlu nice yaşlara![]()
Amin sevgili Razor çok teşk ederim <3Sevdiklerin ve sevildiklerin ile birlikte nice mutlu yaşlara.
Senin yüzünden hep senin nicki görünce aklima Sercüü geliyor bana bişey yazınca kesin sercu yazmıştır diyorum artık teşk ederim<3İyi ki doğdun serçüüü. Mutlu huzurlu yaşlar![]()
Canim oggy teşekkür ederim<3serçe, güzel yaşlar tatlım![]()
Amin canım w teşekkür ederim<3Serce kus omrune bereket canim![]()
Sevgili gülarzu teşekkür ederim<3Doğum gününüz kutlu olsun. Sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı, mutlu yıllara @Şeytan tüyü![]()
Amin kaptan çok teşekkür ediyorum<3Sağlığın vede huzurun ruhundan eksik olmadığı senelere inşallah , mutlu seneler Şeytan tüyü..
Kabul edildi başımın tatli belasi amin teşk ederim<3Doğum günün kutlu olsun şapşal kız
ne yaparsan yap ne dersen et hep çok özelsin benim için bu yüzden incinmelerim kırılmalarım bende seni kırdım incittim özür dilerim
Nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllar dilerim
Hayat hayal bile edemeyeceğin kadar güzellikler getirsin sana ........
Frambuazli olursa iyi olur :p <3iyi ki doğdun canım benim nice güzel senelere gel pasta keselim sana
Amin inşallah sevgili yarchi <3Aaaa hepiii börtdeeey tu yuuuu
Yeni yaş sağlık, mutluluk,huzur ve bol money getirsinnnn
Amin canim Lefy teşekkür ederim<3Nice yıllara! @Şeytan tüyü
Yeni yaşınla beraber dilerim tüm hayallerin gerçek olur, sağlıklı ve huzurlu bir ömrün olsun.![]()
Teşekkür ederim amin avukat beyDoğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu yıllara.![]()
Umarım sevgili hha çok teşk ederim<3Mutlu yıllar hem öfkenin hem sakinliğin vücut bulmuş hali. Hiçbir şey incitemesin seni yeni yaşında.
Teşekkür ederim Np <3Mutlu yıllar dilerim, doğum günün kutlu olsun.
Aminnnnn despot hatunsağlık, huzur, mutluluk ve kendinle uyum dolu nice güzel yıllar diliyorum.
Teşekkür ederim Sevgili Nef <3canımmmm musmutlu seneler dilerim
gönlünce olsun her şey
kocaman sarıldımmmm ♡
Teşekkür ederimMusmutlu yıllar
Teşekkür ediyorum <3doğum günün kutlu olsun, mutlu yıllar..
Canim melnur teşekkür ederim<3Doğum günün kutlu olsun sevgili Serçe, sağlıklı ve mutlu yıllar.
İnşallah canim Stock çok teşekkür ederim<3mutlu, güzel yaşların olsun, serçiko. her şeyin gönlünce olduğu yaşlar diliyorum. doğum günün kutlu olsun<3
Teşekkür ederim ibaDoğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
Teşekkür ederim <3Mutlu yaşlar.
Teşekkür ederim kiMutlu yıllar
Teşk ederim berdush beyNice mutlu senelere
Teşekürler güzel kiz <3İyiki doğdun tatlı şey
![]()
Teşekkür ederim beyfendiMutlu ve sağlıklı yaşlar.
Teşk ederim canim simnice musmutlu senelere canim
Teşekkürler canim EmareMusmutlu cok saglikli yillarin olsun canim![]()
Amin seninde neşen eksik olmasin )Allah sana hep neşe versin nice senelere
Çok teşk ederim<3Doğum gününüz kutlu olsun![]()
Teşk ederim İsmail beyNice mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim.