Mutlu sonlu masaj

Konu sahibi son olarak 1012 gün önce görüldü
Masaj zaten yeterince bedene mutluluk aşılamakta. Masaj yaptırmak, hayatta en sevdiğim şeylerdendir. Bu uygulamaya da ekstra şeyler katmak ve amacı dışında kullanmak itici ve yersiz geliyor. Nabzı kasıklarında atanlar için sözlerim mantıksız ve yersiz gelecektir ama ben de ekstra durumunu itici buluyorum.

bi sefer iş için iki günlüğüne antep'e gittiğimde oradaki arkadaşlar otel için "tavuklu mu, tavuksuz mu?" diye sormuşlardı. 3 saniyeliğine kahvaltı & yemek durumunu soruyorlar herhalde diye düşündükten sonra jeton düşmüştü. merak ediyorum bu masaj salonlarında da böyle bi parola var mıdır? mesela şey "zindelik mi, mutluluk mu?". hocam sadece biraz huzur...

Bi gidemedik ya lea .d

son zamanlarda Aromaterapi yani doğal özlerle uygulanan masajlar dikkatimi çekiyor.
Kas ağrılarına ve halsizliğe iyi geliyormuş hatta bazı bitki özleri de zihin açıyormuş .))
Biberiye yağı,tatlı fesleğen yağı,adaçayı yağı gibi .))
Burdan zihinsel problemleri olanlara duyurulur .))

bi sefer iş için iki günlüğüne antep'e gittiğimde oradaki arkadaşlar otel için "tavuklu mu, tavuksuz mu?" diye sormuşlardı. 3 saniyeliğine kahvaltı & yemek durumunu soruyorlar herhalde diye düşündükten sonra jeton düşmüştü. merak ediyorum bu masaj salonlarında da böyle bi parola var mıdır? mesela şey "zindelik mi, mutluluk mu?". hocam sadece biraz huzur...
o sırada sen :

ae7db9d2f2e1231aaf6f756b115f6043.jpg

O degil de,kasikda da nabiz atar.

Masaj zaten mutluluktur, daha fazlasını aramayın.

ankaralılar, masaj kartlarını iyi bilirler. mutlu masaj kartları. kartlar, yerlere saçılmış bir biçimde görülebiliyordu kdkdk kaç senedir rastlamıyorum... insanlar kartlardaki masöz fotisi ile masözün aynı kişi olmadığını keşfetmiş olmalılar...

ankaralılar, masaj kartlarını iyi bilirler. mutlu masaj kartları. kartlar, yerlere saçılmış bir biçimde görülebiliyordu kdkdk kaç senedir rastlamıyorum... insanlar kartlardaki masöz fotisi ile masözün aynı kişi olmadığını keşfetmiş olmalılar...
kartta selena gomez, karşına çıkan 45'lik abla olunca gelen dumur.
neyse aramayın siz yinede...

ucuz hareketler bunlar.

O masaj salonunda kimler kimler mutlu olmuştur. Şahsen kendi ailemden birinin barfagundan su dahi içmem. Hele başkasının değdiği vücuda öğğğ. Birde hassas bir yer zaten.

Bu forumdaki herkesin tüm ahlâk kurallarına uyuyor olması beni fazlasıyla mutlu ediyor. İşte bu yüzden bu forumda olmaktan kıvanç duyuyorum.
Teşekkürler arkadaşlar.. mutlu son mu? Bayılırım.

la edri, yaşlandıkça sırtım ağrıyor demişti..... ben de ben çiğmerim sırtını demiştim...... çok mutlu olmuştu......

Geri