Mutlu sona inanmayacak kadar, mutsuz ettiler mi senide ?

• Kullanıcı DoGu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Ne sen sor ne ben soylim.
Zaten mutluluk ne ki hep biseye bagli. En iyisi mutsuz takilmak gereksiz kalp atislari heyecanlar yasamayiz en azindan.

bırakın olm bu ayakları
tarkanla kurtla malkoçoğluyla büyüdük biz lan
edebiyat parçalamanın zamanı degil
:/

Evet ettiler ama ben hala inanıyorum. Maksat gıcıklık olsun:) Kendileri mutsuz olsun ben her daim mutluyum.

Mutluluk bir seçimdir
mutsuz edenlerden vazgecmek bile mutluluk verir kimi zaman

Yaptıysam da kendi enayiligimden böyle düşünmüşümdür. Mutluluk bir seçimdir görüşüne katılıyorum şu an ve mutluyum ;)

Hiç birşey devamlılık durumunda olmaz ,
Neye inanirsaniz onu yaşar yasatirsiniz.
Inandiysam mutsuz olmaya Mahkum olmuşumdur.

Mutlu sonlar sadece masallarda olmuyor gerçekten isteyince.

Sonun oldugu yerde mutluluk olmaz bi kere .pp

:msm:

Evet bunu yaşadım uzun süre. Mutlu bir son yok. Olsa bile beş parmağı bile geçmez. En fazla sonu ölümdür..
Ama hayatınızda biri olduğu zaman öyle olmuyor. Mesela anı yaşamak gibi.. o an da mutlu olmak mesela. Son'u düşünmüyorum artık. Çünkü Son'u kimse bilmiyorum. Bu yüzden pişman olmadan anı yaşıyorum, anı yaşayın derim.
Hatta şuan sevdiğiniz insana 'seni seviyorum' deyin. Çünkü Son'da ne olacağını bilmiyorsunuz.
İki seçenek;

1- ölüm
2- ayrılmak

Ayrılmak zor olmuyor bir süre sonra alışıyorsun. Ama ölüm öyle değil. Geri dönüşü olmuyor.
Bu yüzden Son diye bir şey yoktur anı yaşarsanız. Ve anı yaşar iseniz, sonsuz bir mutluluğun olduğuna o gün inanabilirsiniz.

Anı Yaşamazsanız, mutlu son olmaz.

Ehh oluyor bazen bu düşünceler de, sonra bir umut geliyor ve eser kalmıyor o mutsuz hallerimden.

Bir zamanlar öyle hissetiğim zamanlar oldu. Ama kendi elimde olduğunu farkettim daha sonra. Hayattan daha çok ümidim ve beklentim var. Mutsuz olmak için hayat çok kısa..

dünya üzerindeki son sucuk ve son yumurta yenmediği sürece mutsuz olmam için bi sebep yok.

Hayat mutsuz olmak için kısa derler sanki ölüp dirilmişler de bu kanıya varmışlar.

Daha dün Erman söyledi bana mutlu olmak için ne bekliyorsun neyi bekliyorsun diye..Gözlerini açmasını görmesini ,elindekilerin değerini bil yeterli.

Şükretmek gerek.Onca kırgınlığa,dibe vuruşlara bile..
Konu başlığını bile unuttum ne diyordum.

Geri