Mutlu Patiler

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Evcil Hayvanlar
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Sokaktaki patili dostlarımıza sahip çıkmak reklam izlemek kadar kolay! Sen de bu hareketin bir parçası ol uygulamayı Patili dostlarımız seni bekliyor! adresinden hemen ücretsiz indir!

"Sizden Para Değil Zaman İstiyoruz" sloganıyla MUTLU PATİLER mobil uygulaması ile yola çıkan Mutlu Patiler Derneği, cep telefonlarınıza yüklenecek uygulamada siz sanal dostunuz ile günlük görevleri tamamladıkça sokaklardaki pati dostlarımızın beslenme, barınma, kısırlaştırma ve tedavi masrafları için belediyeler, STK ve gönüllülere destek verecektir.

MUTLU PATİLER Uygulamasını Kısaca Açıklayalım;

Kullanıcılar MUTLU PATİLER uygulamasında sanal dostlarının görevlerini tamamladıkça kendi üyelik kumbaralarında pati puan biriktiriyorlar.

Görevleri tamamladıkça pati puanı kazanan kullanıcılar kazandıkları pati puanı karşılığındaki mamayı diledikleri besleme noktasına yada istedikleri barınma ve sağlık kampanyalarına aktarabileceklerdir.

Haberim yoktu böyle bir uygulamadan, paylaşım için teşekkür ederim.

geçen oggy paylaşmıştı. fazla güvenmeyin.

@Plesk Hayvanlar üzerinden kazanç mı sağlıyorlarmış?

dalga geçer gibi yazmanız hoş değil. bu konularda hassas davranıyorsunuz. size bir şey demeye gelmiyor.

bu ülkenin en güvenilir yardım kuruluşlarında bile ne skandallar ortaya çıktı, sokak hayvanlarına yardım kuruluşlarında mı çıkmayacak? @Lefty oturup saatlerce araştırmadım. önüme düşen birkaç yazıyı okudum. siz araştırabilirsiniz. bu kişilerle mücadele edenlerin başında aklı başında hayvanseverlerin geldiğini de görebilirsiniz.

@Plesk uygulamayı ilk kez duydum ancak hayvanlar üzerinden kazanç sağlayan oluşumlara elbette çok defa denk geldim, bu sebeple de araştırmadan üye olmayı düşünmüyorum. Dalga geçme konusunu da anlamadım.

Uyarı için teşekkür ederim, araştıracağım.

@Plesk uygulamayı ilk kez duydum ancak hayvanlar üzerinden kazanç sağlayan oluşumlara elbette çok defa denk geldim, bu sebeple de araştırmadan üye olmayı düşünmüyorum. Dalga geçme konusunu da anlamadım.

Uyarı için teşekkür ederim, araştıracağım.
Videosu vardi canim bakayim bulunca aticam

Uygulamayı İstanbul Gedik Üniversitesi ile birlikte geliştirmişler ancak Dernekler Bilgi Sistemi ( DERBİS) üzerinden araştırmak gerekiyor. Dernek olmaları durumunda denetime tabidirler ve her aldıkları bağışa makbuz kesmek zorundalar. Dernek olmayıp da kendini dernek gibi tanıtmanın da cezası var.

@Emare video için teşekkürler ve videoda STK olmadıkları iddia ediliyor fakat dediğim gibi emin olmak gerekli.

ÜNİVERSİTEMİZ, MUTLU PATİLER DERNEĞİ İLE SOKAK HAYVANLARINA DESTEK OLUYOR
Üniversitemizin Mutlu Patiler Derneği ile birlikte geliştirdiği Dünya’da ve Türkiye’de örneği olmayan, sokak hayvanlarına katkı sağlamak için geliştirilen “ Mutlu Patiler Uygulaması ( mutlu patiler app)” ile sokaktan sanal kedi ve köpek sahiplenip koruyucu ailesi olun.

Uygulamada bulunan görevleri yerine getirerek sokaktaki dostlarımıza mama kazandıracaksınız.

Dijital emekleriniz bu soğuk günlerde sokaktaki canlarımıza yardıma dönüşerek dünyamızı güzelleştirecek.

Geri