Mutlu olmak için gerekenler

Konu sahibi son olarak 2420 gün önce görüldü
Güzel yemek-içki, güzel müzik, güzel insanlar.
Tşkler, yakşamlar.

mercedes cls 350

ve bir aaaatın. :D

birçok şeyden uzaklaşıp zamanında çok zamanımın geçtiği bana huzur sağlayacak yerlere giderim
istinye,baltalimanı gibi denize kıyısı olan

Neden mutlu olmak zorunda hissediyorsunuz anlamıyorum. Mutluluk dediğiniz 10 TL'lik parfüm gibi, biraz kalır uçar gider. Sürekliliği olmayan bir olgunun (olguların) üstüne bu kadar düşmeyin.

O zaman o 10 tl'lik parfümü alamayanların mutlu olması için gereken kişi olursun. Sonuç olarak 10 liralıkta olsa mutlu olmak için bir nedene ihtiyaç var.

Burada yine tezatlık oluyor ama. "Nedene ihtiyaç duymak" Bu da dediğime geliyor, mutlu olmak zorundalığı. Gerek yok diyorum. İlle mutlu olmak istiyorsa başkalarının parfüm kokusuyla (mutluluğuyla) mutlu olabilir.

yakısıklı bi oğlan olsa, aczık zengin olsa, gara gara gözleriylen kalbimi çalsa, kulum kölem olsa olmamı allam yarabbim :pppp

Kimseyi umursamamak, keyfine bakmak.
(Olmuyor tabi..)

Neseli, cocuklar gibi eglenebilen aile buyukleri.

Sart degil mutlu olabilmek icin, ama kesinlikle mutlu ediyor insani.

Küçük bir hediye yeter üsteki üye:)

Üstekki üye..
Buhari’nin yaptığı bir rivayette: “İnsanoğlunun bir ova/vadi misali (vadi kadar) malı olsa, bir o kadarını daha ister. İnsanoğlunun karnını topraktan başka bir şey doyurmaz. Ve Allah tövbe edenlerin tövbesini kabul eder.” (Buhari, Rikak, 10)

Çok para mutluluk getirmez olanla mutlu olmasını bil. Bir Hoca tafsiyesidir.

problem bir değilki çözdükçe çoğalıyır

Kendinden baska gereken bi seye gerek yok!
Ekstra bi seye gerek duyuyosan zaten mutsuz oldugun icindir

Geri