Mutlu musun ?

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Mutlu musun ?: Sorulan kişiye, Mersin'in Mut ilçesinden olup olmadığını sorma eylemi.

Mutlu musun ?: Sorulan kişiye, Mersin'in Mut ilçesinden olup olmadığını sorma eylemi.

bu yorumlar cidden mükemmel :D:D:D

genelde ayrılan sevgilinin senden sonra süründüğünü duymak için sorulan soru :p

Değilim diye cevab alınsada bişey değişmez zaten.

Belki.
Ama umrumda değil.

Ne mutlu? Ne mutluluğu?
Bu soru karşısında şu an çok mutsuz oldum :(((

Elbette mutluyum.
Her şey tıkırında, ayrıca mutlu olmak zorunda değiliz. Her halükarda yaşanıyor, iyisimi evrene pozitiflik salın, tebessümü, küçük anlardan keyif almayı fırsat bilin.

Hımmmm
Mutlu var mutlu var diyorsun yani.

Karadenizliyim.

Küçük bir mutluluk için, önce büyük bir emek vermek gerekiyor. Emeksiz gelen mutluluk mutlu etmez. Hay dan gelen Huy a gider.

Son düzenleme:
Şu an çok mutluyum, aşırı! Bana bu mutluluğumu yaşatan Alper @X ve Aze'nin şerefine gözleme yiyeceğim. Hem de bu saatte! Üşenmedim çay bile demledim. akdjfhkj

• Beğen
Tepkiler: Aze
Şu an çok mutluyum, aşırı! Bana bu mutluluğumu yaşatan Alper @X ve Aze'nin şerefine gözleme yiyeceğim. Hem de bu saatte! Üşenmedim çay bile demledim. akdjfhkj

Ahahahah afiyet olsun canım benim, ne güzel ortamdır şimdi,ben Alper'in şerefine bir sigara yaktım onca zaman sonra lol,bendeki kutlama anca böyle :( ahah

Ahahahah afiyet olsun canım benim, ne güzel ortamdır şimdi,ben Alper'in şerefine bir sigara yaktım onca zaman sonra lol,bendeki kutlama anca böyle :( ahah

qRLcMd.jpg

Gözleme yiyeceğim dedim dedim inanmadınız! skdfg Sizin yerinize de yiyeceğim:*
Sigara ve içki kullanmıyorum. Bende ki kutlamada anca böyle kalori alarak olur:p

Mutluluk da mutsuzluk da arızidir. Huzurlu olmak yeterli bence.

Geri