Mutlu bok

Konu sahibi son olarak 2801 gün önce görüldü
Yanımda olduğun saatler dilerim ki günlere ,haftalara ,aylara,bir ömre dönüşsün.. Çünkü bu hayatın yıllardır bana sunduğu en büyük hediye karşıma çıkardığı en güzel şans sensin.

f56fe5570b84c8dc73cf7e4331f3f9ae.jpg

Koruda su sesi duyunca suyu arayan, şelaleyi görünce "hadi bi selfi hadi bi foto "diye ısrar eden sevgili yapmışlar :e2:

amin'den başka ne diyebilirim ki :u1: iyi ki benimsin ey sevgili :e2:

şu resimlerin orjineline 10 saniye bakan hipnoz oluyo .
Ben Marpleımı besledim büyüttüm porsuk geldi �� aldı götürdü bişey demeden ,hayır bişey de diyemiyom yakışıyolar yani �� kaptın kızı hee..��

emojiler çıkmamış idare et kanka gözlüklü smiley , bok smileyi, pis pis sırıtan smiley felan vardı

teşekkür ederiz efendim, gerçekten çok güzel besleyip büyütmüşsünüz emek vermişsiniz ama vakti gelince yuvadan uçacaktı tabi
iyi akşamlar dilerim

şu resimlerin orjineline 10 saniye bakan hipnoz oluyo .
Ben Marpleımı besledim büyüttüm porsuk geldi �� aldı götürdü bişey demeden ,hayır bişey de diyemiyom yakışıyolar yani �� kaptın kızı hee..��

emojiler çıkmamış idare et kanka gözlüklü smiley , bok smileyi, pis pis sırıtan smiley felan vardı

Kanki resmi cevap verildi şimdi ben de sıra :e2: çok yakışıyoz ama senle de bi ayrı yakışıyoruz hani sdgjk <3

Bal Porsuğu ayıp değil mi şimdi bu
iki lafın belini de mi kıramıycaz :hıı:
marple ne kıskanç sevgilin var :/
bundan sonra deşifreliyorum arkadaş bana da yazık , adalet istiyorum

Ya bence de ama niye olan bana oluyor onaylıyorum gözlerini düzelt sdfgj çalıp atayım sana vassaptan hemen

Tamam düzeltiyorum oldu mu :benmi: asdfjk
Bide hamle yap 4 saattir yapmıyosun bak deviririm gözlerimi.

Yaşlı işi dondurma yiyen sevgili yapmışlar :e2:
36c56f8e55b6e79ca045e2277a3fee5f.jpg

Çözemediğim bi sevgili yapmışlar valla "ortayım" asghjdjj xd
3c573387e685488bc311fdeaa4155f2f.jpg

ah senin o gözünün içine bakarken :e2:

[youtube]82nx7HbLWdM[/youtube]

Geri