Mutfağınıza Sofistike Dokunuş: Yeşil Dekorasyon

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Yeşil, genellikle doğa ve canlılık ile ilişkilendirdiğimiz bir renktir ve doğru bir şekilde kullanıldığında, mutfak için ideal bir seçim olabilir. Canlı, parlak tonlar modern bir his yaratırken, daha soluk, kereviz tonu daha ince bir şema için mükemmel bir seçenektir.

54511442b188.jpg

2cdda0314c07.jpg

e5247743a666.jpg

d2da7b9bb1f9.jpg

3936767e37ae.jpg

f626537d593a.jpg

4c3c84991de2.jpg

Mutfak çok önemli. Bence evde en önemli yer. Mutfak geniş olmalı. Bir balkon ya da bahçeye açılmalı. Aydınlık olmalı. Başka türlüsü olmaz.

bir de mutfak eşyaları alırken alabileceginizin en pahalisini kalitelisini alın.

Sofistikeliği nerde bunun?

Cok kotu degil mi ya?

Climax'e de su yonden katiliyorum. Mutfak hem aileyi bir arada tutan oda hem de arkadaslarinizla vs de bir araya gelip, sosyallesebileceginiz bir yer. Acik mutfaklari o yuzden severim ben. Hayatinizin buyuk bir bolumunu gecireceginiz bir odanin hem buyuk hem de ferah olmasi gerekir.

Bence genel olarak yeşil, bir alanda fazla dominant olmaması gereken bir renk. Güzel ama çok çabuk sıkılırsın, bugün moda olur yarın demode gelir...
Ben yeşil istemem, her renge uyum sağlayabilecek bir renk seçer, o sıralar canım ne renk istiyorsa o tarz tablolarla objelerle renk veririm.

Türbe yeşili gibi olmuş çıııks sevmedim. Beyaz severim mutfakta, aydınlık. Mutfağa girdiğimde içim açılmalı. Temizlik hissi duymalıyım. Benim güzel mutfağım

Geri