Muta sapikligi Iran.

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]RmZh_buZHTQ[/YOUTUBE]

Bizde de hülle var.

7 ci dk daki dram goz onune alirsak trdeki kadinlar cok sansli habire hilafet seriat isteyenler ayni pislige batmak istemiyorsa ne istedigini iyi secsin.

Sapıklık deyince gözümüzü arap yarımadasına yada irana çevirmeye alışmışız da Türkiye de bu devletlerin hiçbirinden geri kalmayacak iğrençliklerle dolu ..

Aslında haklı bir yaklaşımla Türk Kadınları Şanslı demiş Yabani pek tabi şu örneğe göre şanslılar ama özellikle son 15 yıldır yürümeyen ilişkilerin çok büyük bölümü şiddetle ve bunun da büyük bir bölümü cinayetle noktalanırken.. Türlü çeşit sapıklıkların yanında artık eşini zorla fuhusa sürükleyen kocalar sıradanlaşırken ve son dönemlerde Kadın ve Aileden sorumlu bakanlığın ne işe yaradığını çooooktan unutmuşken biz Türkler.. Hiçç kınamayalım İran ı Arabistan ı Hindistan ı vs..

sorun ulke ve insanlari....her yer icin gecerli

adamlar fuhus yapiyor ama bazilari dini nikah kiyiyor (1 gun -6 ay) artik fark etmez kendilerini fuhus degilde dini nikahla evlenip (mut'a) Kandirip sonrada ya kadin terk ediyor yads kendi yolluyor

bu toplumdaki dram bu...

merak ettim bu kadinlara hicmi cikar yolu care yok..Devlet bur poka yaramiyorsa hicmi kadin kollari gizli ifsa fark etmez dernekler yok..

10 dolar icin kendini satiyor..cok yazik..cok acı..

"sen bebegimi tut arkadasinin isi bittiginde gelirsin"...

Insanlikdan utaniyorum.

biliyorum konum iran oldugu icin orayi konusmak istedim normalde heryerde bunlar mevcut

sorun ulke ve insanlari....her yer icin gecerli

adamlar fuhus yapiyor ama bazilari dini nikah kiyiyor (1 gun -6 ay) artik fark etmez kendilerini fuhus degilde dini nikahla evlenip (mut'a) Kandirip sonrada ya kadin terk ediyor yads kendi yolluyor

bu toplumdaki dram bu...

merak ettim bu kadinlara hicmi cikar yolu care yok..Devlet bur poka yaramiyorsa hicmi kadin kollari gizli ifsa fark etmez dernekler yok..

10 dolar icin kendini satiyor..cok yazik..cok acı..

"sen bebegimi tut arkadasinin isi bittiginde gelirsin"...

Insanlikdan utaniyorum.

Bunu zaten devlet destekliyor.O sahte nikahları kıyanlarda devlet adamları sahte hocalar zaten..
ŞİA İNANCI işte..Hrr tarafı saçmalık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri