Müşteriye kene gibi yapışan mağaza görevlisi

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 593 gün önce görüldü
Gözlerini üzerinizde hissedersiniz. onun şu rengi de var, onu sevenler bunu da sevdi gibi cümleleriyle çıldırtırlar adamı ve ordan birşey alacağınız varsa da almadan çıkar gidersiniz..

Magazacilik yapmis biri olarak magaza muduru ile calisam arasinda gecen konusma;

+canim nedem musteri ile konusmuyorsun? Ihtiyaclarini sormuosun?
- efendim musteri ben hallederim dedi, konusmak istemedi
+olsun ara ara gidip konusucan sorucan tam dibinde dolasmican ama bunu yapman lazim. Bu primleri tutturmamiz lazim. Ben prim alamassam magaza hedefini yapmassa, siz de alamassiniz. Kisiselinizi tuttursaniz bile izin vermem. Ne yapar eder o parayi almamaniz icin ugrasirim tamam tatlim. Hadi simdi isine ver kendini bak magaza kalabaliklasti.

Yani personel sizin kicinizda dolasmaya merakli degil arkadaslar k.bkmayin el mahkum ass guardian oldugundan yapmak zorunda. Hele bir de kamera ile magaza izleniyor ise.
Lan bizim magazada lavaboya gidip 5 dakika icinde gelmeyince merkezden magazayi ariyorlardi anunanoim.
O yuzden calisan insanlara karsi empatik olun, he vardir aralarinda bir kac deli ama oda 1 elin parmak sayisini gecmez.

çok cici davrananları da var.

İşini bilen ile işe yeni başlayan bir olmaz.

Sankı bir şey çalmaya gelmişim de

hırsızlık yapmayım dıye peşimde dolanıp duruyor hissi verıyor

insanin alacaği varsa da almadan cikiyor. onlarin acisindan bakarsak da, onlardan istenen de bu muhtemelen. Eskiye gore bu durum azaldi ama.

Pazarlama stratejisi abartmadan sorup geri çekilmesi kafidir.
Abartıp mağazadan çıkana kadar peşinde dolaşması rahatsızlık verici. Bir şey sorunca duyacak kadar yakın, alıcının alanına saygı gösterecek ve mesafeyi koruyacak kadar uzak olmalı.

Prim sisteminin etkisi olduğu kadar mağaza müdürünün talimatı ile müşteri ile ilgilenmeleri gerekiyor ancak müşteri talep ettiğinde yardımcı olmak daha doğru olandır yoksa çoğu insan bunaltıcı bulup bakmaktan vazgeçebiliyor.

Kıbrıs’ta da hiç ilgilenmiyorlardı. Jfjjfnf En sevmediğim şey birine kene gibi yapışılması.

Ne giysem “çok yakıştı maşallah” demeleri…..
evet biliyorum canısı güzele ne yakışmaz diyesim geliyor sonra vazgeçiyorum :qxx

Ben seviyorum ya pervane olsunlar etrafinda... hosuma gider kendimi yormamis olurum aramakla...

Beni rahatsız ediyor yardımcı olması gerektiği zaman ben çağırıyorum zaten.

Geri