Müşteri Hizmetleri

Konu sahibi son olarak 1013 gün önce görüldü
En çok sabır gerektiren işlerin başında gelen mesleklerden biri. Hemen her türlü insanla muhatap olma zorunluluğu. İyi niyeti ve olgunluğu kaybetmemek için muazzam kalorinin harcandığı bir iş. Genelde telefonun karşısında bayan olduğunda tadından yenmeyen merkez.

- Ayşe yok mu Ayşe? Bana Ayşe'yi bağlayın.

118 90'da 6 ay çalıştım ruh sağlığım bozulacaktı.

Diksiyon ve sabrin gereklligini kanitlayan , calisanlarin en cok smuruldugu is kollarindan biri.

Oraya bağla buraya bağla şu tuşa bas şu numaraları bas diye gerim gerim gerdiğiniz insanlardan biri olarak ters konuşmamak elde mi dediğim insanlar.

turkcell müşteri hizmetlerinde 14 ay çalıştım.
Başka çareniz kalmadığı sürece çalışmanızı önermem. Zira ülkenin yarısı beyin yetmezliği çekiyor. Telefon unun şarjı az gidiyor diye gsm operatörünün çağrı merkezini arayıp üstüne bide sen nerden bileceksin ben bilirim tavırları aman Yarabbi hatırlayınca bile kötü oldum.
9 saat yeri gelior 11 saat hiç durmadan laftan anlamayan insanlarla konuşmak. Bedenen yorulmuyorsun ama zihnen çöküyor. tek bir insan bütün gününü mahveder ama sen bir sn sonra gelecek olan müşteriye aman aman kimler gelmiş moduna girmen lazım.
Bu ramazanda çalışan arkadaşlarıma üzülüyorum Allah yardımcıları olsun.
ne kadar da içimde biriktirmişim :D

Mahkemelerde tanık olarak kabul edilemeyen insanlar. Orada bile kafayı yemiş muamelesi görürler.

Dalga geçmek için bile aranırlar,bizde arardık :blush:
Allah sabır versin onlara (:

Geri