Müşteri Her Zaman Haklıdır

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4720 gün önce görüldü
Yok abi haklı falan değildir, personel susuyorsa sırf işinden olmamak için susuyordur.
Yoksa o müşterinin saçını başını yolar.

her yerde yazılı olan ama her zaman geçerliliği olmayan cümle.

Sistem böyledir, müşteri sizi domaltsa da "Efendim iyi domalamadıysam kusura bakmayınız." demelisiniz.

El ele tutuşup faf yu sistem diyelim mi emekçi ahbap's?​

Haklı olmayabilir ancak yine de sorunu yapıcı yoldan çözüp gerginliği uzatmamak için sürekli kullanılan bir ifadedir.

her iki tarafta da
kötü niyetliler olabileceği için
ne desek bok

Değildir, ikna kabiliyeti zayıf satıcı/patron/işveren vardır.

Her zaman hakli değildir ya çok vasat insanlar var ben bile sinir oluyorum

bu yaklaşımı anlayabiliyorum ancak değildir ya. her müşterinin haklı olma ihtimali benim gözümde sıffır sıffır sıffır…

Müşterinin akıl sağlığı şüpheli olabilir. Tıpkı yaya değil de araç kullanıcısının hataya ortak olma payının yüksekliği gibi...

Çimmki niye ehliyeti olan eğitimlidir. Çalişan da denetlenir ama müşteri deli mi huylu mu bilemeyiik

haklı olsun, haksız olsun. personel cizgisini bozmamalı. haksız bile olsa orda o seviyeye inip müsteriyle kavga edemez. calıstıgı yerin imajı acısından rezalet. kimse de tutmaz öyle bi personeli.

Hilal'in dediği ölçüde katılmakla beraber iş personelini ruh hastasi müşteriye ezdirme noktasına gelmemeli. Gerektiği koşulda personel tarafından değil bizzat firma tarafından müşteriye yaptırım uygulanmalı.

Geri