‘Müstehcen parti yapacakları tespit edilen’ 19 kişi gözaltına alındı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
IMG_1593.jpeg‘Müstehcen parti yapacakları tespit edilen’ 19 kişi gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: “Halkımızın milli ve manevi değerlerini aşağılayanlara göz açtırmayacağız.”

kaynak;

Vay ahlaksizlar vay

Seyci değil mi bunlar onlyci? Şu transparanli oğlan bir dolar dağıtıyordu diye hatırlıyorum.

Neden gozalti yapmislar...Birakalim ulkemiz de kim kimi duduklemek istiyorsa duduklesin.Sapikligin bir emaresi olan,Sex partileri duzenlensin,kadinlar bedenini teshir ederek para kazansin.Avrupalilar ulkemize,uzak dogu ulkelerine yaptiklari gibi sadece fuhus icin gelsin.Sokak ortasinda cinsel iliskiye girilsin,ve bunu biz medeniyet/kultur olarak fisleyelim.Olabildigince ozgur bir ulke olalim.Ahlak anlayisindan kime ne fayda...

ahah precrime ülkemize gelmiş hayırlı olsun, azınlık raporu 2023 türkiye. tom cruise görse "oğlum biz sadece filmini çekmiştik siz salak mısınız?" derdi, ama ingilizce.

kahin tarafından müstehcen parti yaparak milli ve manevi değerlerimizi aşağılayacağı öngörülen 19 kişi, emniyetin başarılı operasyonuyla henüz eyleme geçemeden kıskıvrak yakalanıyor. peki öngörüleri her ne kadar isabetli olsa da, kahinin her öngörüsüne güvenilebilir mi? eğer engellersen, bu gelecek sayılabilir mi? emniyet operasyon yapmasaydı belki bu organizasyon iptal olacaktı? ya da belki yine "suç" işlenecekti ama bu 19 kişiden bazısı çeşitli sebeplerle katılmayacaktı? özgür irade ve determinizm jkdfj

Rasko kafayi yemis..
Bir cagri ataydin..cagirirlardi..posibilizm cerceve icinde tabii

Çocuk yetiştirme ve ahlak.
Yoksunluklar ve bastirilmisliklar bu iki kavramın bokunu çıkardı; ben anamdan babamdan görmedim diye diye çoğunuzun her talebine evet diyerek narsistik, adap yoksunu, kaba, empati yetisi gelişmemiş çocuklar büyüttünüz. Ahlak bacak arasında değil diye diye o.pu kelimesini kemiklestirecek her türlü eyleme dahil oldunuz.
Tebrikler.

Halkın milli manevi değeri neymiş peki. Kimmiş bu millet.

Saçmalık.

Sırf birilerinin hayat görüşüne ters yahut birileri haset ediyor diye sosyal medyanın gazı ile tutuklama yapılmaz.

Bu yaşam tarzına müdahaledir.

Bugün onlyfansçılar rahatsız eder bir kitleyi. Tutuklanırlarken alkış tutarsın. Yarın yılbaşı kutlayanlar, öbür gün cuma namazına gidenler bu işin sonu yok, kanunsuzluk yapılan şey. Hepsine karşı çıkmak lazım.

Saçmalık.

Sırf birilerinin hayat görüşüne ters yahut birileri haset ediyor diye sosyal medyanın gazı ile tutuklama yapılmaz.

Bu yaşam tarzına müdahaledir.

Bugün onlyfansçılar rahatsız eder bir kitleyi. Tutuklanırlarken alkış tutarsın. Yarın yılbaşı kutlayanlar, öbür gün cuma namazına gidenler bu işin sonu yok, kanunsuzluk yapılan şey. Hepsine karşı çıkmak lazım.

Haberin detayin da bu var hocam:

"2 bin adet sahte 100 dolarlık banknota el konuldu."

Bu adamlar da her yol var.Su kolpacino filmindeki tipler geliyor aklima.Ayin yapanlar. : )

Haberin detayin da bu var hocam:

"2 bin adet sahte 100 dolarlık banknota el konuldu."

Bu adamlar da her yol var.Su kolpacino filmindeki tipler geliyor aklima.Ayin yapanlar. : )
Üstat show business. Şu an bende de var tiyatro oyununda kullanmak için aldık. Bunlarınki de tiyatro bir nevi.

Böyle aşka şantaj, yaptıklarına montaj derler evvela :d

Üstat show business. Şu an bende de var tiyatro oyununda kullanmak için aldık. Bunlarınki de tiyatro bir nevi.

Böyle aşka şantaj, yaptıklarına montaj derler evvela :d

İyi sakla abi.Olur ya birisi şaka yapmak icin ihbar eder,No Pasaran abimiz ana sayfa mansetten "Hem Avukat Hem Kalpazan Yakalandi" diye haberini yapmasin. Sksjhsj

İyi sakla abi.Olur ya birisi şaka yapmak icin ihbar eder,No Pasaran abimiz ana sayfa mansetten "Hem Avukat Hem Kalpazan Yakalandi" diye haberini yapmasin. Sksjhsj
Eskiden olsa ihbar etmez o beni derdim işçi emekçi adam derdim de. Patron o da şimdi yapar mı yapar, ben bunları düzgün bir yerde saklayayım :d

Azad Yılmaz’ı bile tutuklamışlar. :) Araplara karşı küçük düşürücü ifadeler kullandı diye başka dine dile halka sahip kişilerle dalga geçemezmişiz.. :)

Geri