-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abi içişleri bakanı buna dair açıklama yaptı. Devlet işi gücü bıraktı kim kimi düdüklüyor onun peşine düşüyor. Ben o saçmalığı göstermek açısından paylaştım.Bu ne saçma salak bir haber.
Valla değişikler.Abi içişleri bakanı buna dair açıklama yaptı. Devlet işi gücü bıraktı kim kimi düdüklüyor onun peşine düşüyor. Ben o saçmalığı göstermek açısından paylaştım.
feysbukunda Osmanlı atalarımızdır,kanlı gül ve cuma mesajı içeren videolar olan ankara eryamanda pasif arayan full aktif dayılarHalkın milli manevi değeri neymiş peki. Kimmiş bu millet.
Saçmalık.
Sırf birilerinin hayat görüşüne ters yahut birileri haset ediyor diye sosyal medyanın gazı ile tutuklama yapılmaz.
Bu yaşam tarzına müdahaledir.
Bugün onlyfansçılar rahatsız eder bir kitleyi. Tutuklanırlarken alkış tutarsın. Yarın yılbaşı kutlayanlar, öbür gün cuma namazına gidenler bu işin sonu yok, kanunsuzluk yapılan şey. Hepsine karşı çıkmak lazım.
Üstat show business. Şu an bende de var tiyatro oyununda kullanmak için aldık. Bunlarınki de tiyatro bir nevi.Haberin detayin da bu var hocam:
"2 bin adet sahte 100 dolarlık banknota el konuldu."
Bu adamlar da her yol var.Su kolpacino filmindeki tipler geliyor aklima.Ayin yapanlar. : )
Üstat show business. Şu an bende de var tiyatro oyununda kullanmak için aldık. Bunlarınki de tiyatro bir nevi.
Böyle aşka şantaj, yaptıklarına montaj derler evvela :d
Eskiden olsa ihbar etmez o beni derdim işçi emekçi adam derdim de. Patron o da şimdi yapar mı yapar, ben bunları düzgün bir yerde saklayayım :dİyi sakla abi.Olur ya birisi şaka yapmak icin ihbar eder,No Pasaran abimiz ana sayfa mansetten "Hem Avukat Hem Kalpazan Yakalandi" diye haberini yapmasin. Sksjhsj