Mustafa Kemal Atatürk

Konu sahibi son olarak 3308 gün önce görüldü
Tanıdıkça daha çok sevdiğim gururlandığım insan. Şu an onun gibi birine ihtiyaç duyduğumuz kesin.​

Lider ruhlu bir insanmış , olmasaydıda olabilirdik belki ama bukadar gururlu bi vatanımız olmazdı.

kemalistin utançtan,yobazın korkudan tek kelime yazamadığı başlık

duvarımda posterini gururla taşıdığım, yeşil gözlerine sarı saçlarına kurban olduğum insan.
türkiye cumhuriyetinin ilk ve daimi cumhurbaşkanı ve türk tarihinde 2 mareşal'den biri

Henüz hazır olmayan Atatürkçülerin ve diğerlerinin, yakın gelecekte kendisiyle yeniden tanışacak olmaları ilgimi çekiyor. Bizzat orada olacağım şaşkın yüz ifadelerini izleyeceğim...

Gerçek bir Önder gerçek bir lider.

Birini tarif ederken "adam gibi adamdır" derler ya hani..
Ha işte orda ki gibi fazla !Sadece ADAMDIR !

Kim ne derse desin gelmiş geçmiş en iyi liderdir. :T:

Birde Ataturkculugun Arkasina Saklanarak insanlari Assalayan Yobaz Goren kisiciklarin Lideri.

Düşünceleri fikirleri yaptıklarıyla 7 den 70 e herkesin ders alması gereken saygıdeğer kişilik.
Nefret edenlerin korktuğu sevenlerin aşk olarak gördüğü insan.
Her ne kadar Atatürk'e tapılıyor denilse de Allah'a şükür Atatürk'e teşekkür şeceneğinin de olduğu bir gerçek.
Ve sayfalarca yazı yazabileceğim ADAM!

atatürk'ü sevenlerin "atatürk'çü olmayan yobazdır" şeklinde düşündüğü algısı da nasıl yerleşmişse beyinlere, gördükçe hayret ediyorum doğrusu. eskiden neden sevmezler, ne yaptı bu adam onlara cidden çok merak ederdim, artık hiç umursamıyorum. aklımda fikirleri, kalbimde de sevgisi hiç bitmeyecek olan lider. biz de bitmeyeceğiz.

Ulu Önder.
Her dem saygı ve sevgiyle anılmaya layık insan.

Geri