Mustafa Kemal Atatürk döneminde çoğalan başıboş Kedi köpeklerle mücadele

Konu sahibi son olarak 800 gün önce görüldü
Bu it severler . Işlerine geldiği zaman atatürk şöyle dedi böyle dedi .al sana atatürk zamanında böyle yapıldı .atatürk izin vermese böyle yapamazlardi . Buna canı diyen atatürke cani der . Anayasal m suçtur

Oho ona bakarsan köpeğe gelene kadar çok adam var itlaf edilecek. Atatürkçülüğu sokak köpeği üzerinden mi devam ettirecez
+1 ekliyorum.
Çözümü hala canice hayvanları öldürmek(uyutmak) gibi seçenekte arayanların, gerçekten vicdani yönlerinin köreldiğini düşünüyorum.

Bu it severler . Işlerine geldiği zaman atatürk şöyle dedi böyle dedi .al sana atatürk zamanında böyle yapıldı .atatürk izin vermese böyle yapamazlardi .
İtsever nasıl bir ifade ?
İnsanların tepkisi bir canlının canice öldürülmesi, barınaklarda hayvanların görüntülerine bakın bir deri bir kemik kalmışlar. Bu mu sizin insancıl bakış açınız ?

Bir insan sadece itlerin hakkını hukukunu savunuyorsa diger canlıların hak hukukunu savunmuyorsa o it severdir .Bir it insanlara saldırıyor insanı değil iti savunuyorsa it severdir

Bir insan sadece itlerin hakkını hukukunu savunuyorsa diger canlıların hak hukukunu savunmuyorsa o it severdir .Bir it insanlara saldırıyor insanı değil iti savunuyorsa it severdir
Hiçbirşeyi araştırmadan, bilmeden duyduklarınızla insanlara bu kadar kolay etiket yapıştırıp, yapılan bu caniliği savunuyorsanız sizde sıkıntı var demektir.

Hiçbirşeyi araştırmadan, bilmeden duyduklarınızla insanlara bu kadar kolay etiket yapıştırıp, yapılan bu caniliği savunuyorsanız sizde sıkıntı var demektir.
2 yıl önce korona zamanında ayni lafları duyduk . Bu sorunu da devlet çözer . Başka bir sorunu dile getiririz . Yine birisi cikar ayni lafları söyler . Memnun değilsen engelle .ban yemedigim sürece durduramazsin .konu açmami engellemek de bir çözümdür .konu açmamı engellerlerse yorum yapma hakkim var. O da yasaklanirsa sayfama konu açarım .onada engel koyarlarsa başka foruma uye olup orada devam ederim. Ona da engel olurlarsa internet sitesi yootube sayfası açarım

Son düzenleme:
2 yıl önce korona zamanında ayni lafları duyduk . Bu sorunu da devlet çözer . Başka bir sorunu dile getiririz . Yine birisi cikar ayni lafları söyler . Memnun değilsen engelle .ban yemedigim sürece durduramazsin .konu açmami engellemek de bir çözümdür .konu açmamı engellerlerse yorum yapma hakkim var. O da yasaklanirsa sayfama konu açarım .onada engel koyarlarsa başka foruma uye olup orada devam ederim. Ona da engel olurlarsa internet sitesi yootube sayfası açarım
Önemli olan sizin konu açmanızı ve yorum yapmanızı engellemek değil, bu caniliği savunacak kılıflar bulmanız ve saçma bahanelere sığınmanız. Keşke bu vahşeti normal karşılayan düşüncelerinize engel koyabilsek ama NAFİLE.
Kolay gelsin.

Önemli olan sizin konu açmanızı ve yorum yapmanızı engellemek değil, bu caniliği savunacak kılıflar bulmanız ve saçma bahanelere sığınmanız. Keşke bu vahşeti normal karşılayan düşüncelerinize engel koyabilsek ama NAFİLE.
Kolay gelsin.
Mustafa kemal atatürk zamanında uygulandı sözünüz var mi? Atatürk imza atmadığı sürece yapamazlar..on binlerce başı boş köpek kedi öldürüldü .Bu sadece bır ıki yılda yapılanlar 10 15 yil dir öldürülmüştür

Bu yazdıklarımdan anti kemalist mi olduk ? Benim üzerimden atatürke cani diyen kim Demese. Bile o manaya geliyor .ideolojilerle partilerle ilgilenmiyorum .

Bu köpekler sagciyi da ısırıyor solcuyu da .mhpliyi akpli de chpliyi .birkaç gün. Önce köpeğin birisi saldırdı .taşı aldim .peşinden. koşturdum peşinden gitmesem o gelecek. Saldıran. Köpeği itlaf edeceksin

Bu yazdıklarımdan anti kemalist mi olduk ? Benim üzerimden atatürke cani diyen mi? Demese. Bile o manaya geliyor .ideolojilerle partilerle ilgilenmiyorum .
Mustafa Kemal ile başlayan bir başlık açmışsınız, içine bir gazete kupürü paylaşıp köşeye çekilmişsiniz. benim mesela konu ile alakalı bir bilgim yok, araştırmadım. araştırmadığım için de yorum yapamam şu an. peki siz araştırdınız mı? yoksa sadece it severlere olan kininizden ''dur ya bir de Mustafa Kemal üzerinden yürüyeyim'' mi dediniz? başıboş, saldırgan köpekler ile alakalı haklılık payınız olacak iken, bu şekilde olamıyorsunuz çünkü pomak bey abim.

Evet Pomak abi 100 sene kadar önce.
Ülkede sadece iki tane veteriner fakültesi var (biri direkt hekimlik açısından resmi de değil),veteriner hekim sayısı çok az olan da uzmanlaşmış değil,tekniker hiç yok,bire bir veteriner farmakoloji disipliniyle üretilmiş,hayvan fizyolojisiyle primer uyumlu doğru dürüst bi ilaç,anestezi vs yok,bilimsel yaklaşımlar yeterince gelişmemiş falan.
Cılkını çıkarma istersen.
Köpek sorununun bu hale gelmesine göz yuman yetkililer ekonomik anlamda elini taşın altına koysun bi zahmet.
Yok öyle Atatürk zamanında öyleydi böyleydi.Hayvanları itlaf edebileceğin koşullar halk sağlığı prosedürlerince de,bu koşulları sağlayan yönergelerce de mevcut.
Muz cumhuriyeti değiliz.

Evet Pomak abi 100 sene kadar önce.
Ülkede sadece iki tane veteriner fakültesi var (biri direkt hekimlik açısından resmi de değil),veteriner hekim sayısı çok az olan da uzmanlaşmış değil,tekniker hiç yok,bire bir veteriner farmakoloji disipliniyle üretilmiş,hayvan fizyolojisiyle primer uyumlu doğru dürüst bi ilaç,anestezi vs yok,bilimsel yaklaşımlar yeterince gelişmemiş falan.
Cılkını çıkarma istersen.
Köpek sorununun bu hale gelmesine göz yuman yetkililer ekonomik anlamda elini taşın altına koysun bi zahmet.
Yok öyle Atatürk zamanında öyleydi böyleydi.Hayvanları itlaf edebileceğin koşullar halk sağlığı prosedürlerince de,bu koşulları sağlayan yönergelerce de mevcut.
Muz cumhuriyeti değiliz.
Nasıl. Muz cumhuriyeti değil baktım sokakta 20 30.Köpek .holigan gibi bağıra bağıra kosturuyor
sokaklarda rahatça yürümeyecek miyiz? Aslında insanlar böyle konuları çok açsa dillendirse sorun çözülür .seçim zamanındayiz . Partiler yüzde 1 oy için dansöz oynatacak hale geldi

Son düzenleme:
Bu arada köpek korkumu yeniyorum çünkü 1 iki haftadır köpekler varken o sokaktan geçtim geçerken hav dese zıplayacağım ama tabii demedi korkmuyormuş gibi davrandım Sjsjsj

Geri