Mustafa Destici: "İşe alınırken evli olanlara öncelik verilsin. Evlenmeyenleri işe almayacaksın."

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Mustafa Destici: "İşe alınırken evli olanlara öncelik verilsin. Evlenmeyenleri işe almayacaksın."

Feminist bir çıkış. Genelde özel sektör, bekarları işe almaz. Evlilik, doğum izni vs meselesi yüzünden.

Takdir ediyorum bu eril sisteme karşı baş kaldıran Desticiyi.

Aklı yok fikri var mal beyinlinin

Kızını bana ver evlenek.
Kızın işe soktun zaten, ben de özelde çalışıyom götürürüz bu işi. Bi kaç seneye beni de belediyeye sokarsın.

Evet arkadaşlar. Tasarruf etmek için kasaptan et almayın, tüm kuzu kestirin diyen partinin boşu konuşuyor, dinliyoruz.

acil üç çocuk yapmamız lazım

Benim rüyaların saçmalık seviyesini de geçtiler sonunda bu çok möhüm siyasetçiler.

sonra bir bakmışsın işe gelen yok. evli ve çocuklulardan dolayı isyanlarımız ortada. @malumatfuruş gel konuş, korkma.

Mustafa Destici: "Erkekler 8 saat çalışıyorsa, kadınlarımız 6 saat çalışmalıdır.

Kadınlarımız hafta sonu asla çalıştırılmamalıdır."

iktidarda olmamak ne ka güzel bişey
verdikçe veriyorlar
koşun alın

Aynen mal sonra bir bakmışız kadınlar evinde otursuna dönmüş

bu konu benim gibilerin kırmızı çizgisi. evli ve çocukluysan bütün yük bizim gibi bekar erkeklere biniyor. mustafa destici gibiler kapasın çenesini.
dün evlenen bir arkadaşımız daha evlenmeden alttan alttan mesaj vermeye başlamıştı. artık evli olacakmış da eskisi gibi çalışamazmış. ne güzel dünya.

Kızı yerleşirken bekardı. Eee neden işe aldılar?

Geri