Mustafa Cengiz ve Yönetimi İSTİFA Etmeli mi?

• Kullanıcı Nitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü

Mustafa Cengiz ve Yönetimi İSTİFA Etmeli mi?

• Evet.Defolup gitmeliler.

Kullanılan: 3 100.0%
  • Hayır.İstifa etmesinler.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
Transfer sezonu boyunca her kameraya umut pompalanması, her demeçte satmadan alamıyoruz ve FFP vurgusu yaptığınız halde Galatasaray'da transfer bitmez... gün var diyerek TARAFTARLARA AYLARCA NEDEN HAYAL SATAN Mustafa Cengiz Yönetimi İSTİFA EDER Mİ?

Şu saatten sonra Galatasaray’a yapabilecekleri en iyi hizmet istifa etmeleri olacaktır. Eğilip bükülmeye gerek yok. Galatasaray galip geldiğinde kameraların önüne kendini atan Albayrak, Galatasaray yenildiği zaman koştura koştura otoparkın yolunu tutuyor. Lafa gelince mangalda kül bırakmazlar icraate gelince hepsi kaçacak yer arar.

Ünal Aysal Galatasaray'a çağ atlattı.Gerçek vizyoner bir başkandı.Adam Fatih Terimi kovunca Manciniyi getirdi.Getirdiği tüm futbolcular İçten bağlı başarıya odaklı futbolcular idi.
Adam dolar kurunu sabitledi.Eğer Riva'yı Mustafa Cengiz gibi bir hırsıza değil de Ünal Aysal'a verilseydi;1 milyar lira değil 1.5 milyar dolar kasasında parası olacaktı ve borçlar gerçek anlamda sıfırlanmış olacaktı.
Şuan ki yönetim biz yaptık diye Kaymağını yiyor. Yaptıkları hiçbirşey yok.Mali anlamda Ünal Aysal
Futbolcu bazında ise Dursun Özbek'in 0 dan kurduğu kadronun kaymağını yiyor.

FFP cezadan kurtardık diye Galatasaray'da algı yapıldı.Keşke gitmeseydik 1 yıl Avrupaya bunların ağzına sakız vermeseydik.
Galatasaray Tarihin en kötü başkanları
1 Mustafa cengiz
2 Dursun Özbek tabiki ilk yılını başarısız sayıyorum.
3.Adnan Polat
4.Alp Yalman.
İlk sıraya Mustafa Cengiz yazıyorum.

Geri