Mustafa Ceceli'ye eski eşi Sinem Gedik'ten yasak geldi

Konu sahibi son olarak 1247 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hacı Mustafa Ceceli 6 yıllık eşi Sinem Gedik'ten 25 Mayıs'ta boşanmış, 10 Temmuz'da Selin İmer ile evlenmişti. Mustafa Ceceli'nin ilk eşinden olan oğlu Arın ile yalnızca dışarıda görüşmesine izin var. Çünkü; Sinem Gedik çocuğunun, yeni çiftin evine gitmesini istemiyor

8400368.jpg

PAZAR POSTASI
Mustafa Ceceli altı yıllık eşi, oğlu Arınâ€â•ın annesi Sinem Gedikâ€â•ten 25 Mayısâ€â•ta boşanmıştı

8400367.jpg

Ayrılıktan beş gün sonra sosyetik güzel Selin İmer ile aşk yaşadığını POSTA ortaya çıkarmıştı. Çift, 10 Temmuzâ€â•da evlendi.

8400371.jpg

Mustafa Ceceli ilk eşinden olan oğlunu hafta sonları görebiliyor. Baba-oğul yalnızca kafe, lokanta ve AVMâ€â•lerde hasret gideriyor.

8400373.jpg

Çünkü Sinem Gedik oğulları Arınâ€â•ın, Mustafa-Selin Ceceliâ€â•nin Çubukluâ€â•daki evlerine gitmesini istemiyor. Dahası bu konuda yasak getirdi.

8400370.jpeg

Selin Ceceli ise yakın çevresine şöyle söylüyor: “Anneliği bir an önce tatmak istiyorum. İnşallah ikizimiz olur.â€

8400374.jpg

Mustafa Ceceli ise tam tersini söylüyor: “Çocuk düşünmüyoruz!â€

8400375.jpg

8400376.jpg

20431524_10155034205992572_1250337297572727836_n.jpg

http://www.posta.com.tr/mustafa-ceceli-ye-eski-esi-sinem-gedik-ten-yasak-geldi-fotograflihaberi-1319758-8 OKUYAMIYAN OLURSA LİNK

posta.com.tr

İclerinde neler ne fırtınalar koptugunu tabi bilemeyiz ama evde gül gibi hanımı olup da dısarda zevki cılgınlıgı arayanlara sasıyorum.Sonu hüsran olur boylelerin cogunlukla bir babayı evladından kimse ayıramaz buda var oda yanlıs

Kaç yillik eşiyle yan yana olduğu pozlara bir bakin, hepsinde seviyeli. Bir de yeni eşiyle olan. Erkek cilveli kadin seviyor tamam da azicik da kalite olmasin mi yani.

Hepsinin işi zor da, en çok çocuk yara alıyor bu tarz mevzularda. Hepsi yeniden bir hayat kurabilir, eşlerin yerine yenileri konabilir, yaşananlar bir nebze unutulabilir ama çocuklar için durum öyle değil.

edit: ay bana ne oluyorsa :kaç:

Bu herifin hala dünya üzerindeki en antipatik yaratıklardan olduğunu düşünüyorum. Bayaa uzun süredir böyle düşünüyorum, arkasındayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri