30 yıllık yalancıyım böyle yalan görmedim..dikkat ettiyseniz Fetullah’ı öven kişilerin videoları var.resmen ilahlaştıryorlar sümüklüyü.şimdi aynısını bizim recebe yapıyorlar..bu millet akıllanmaz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tiyatro çekilen yerde mi görevliydin?Ben o esnada görevdeydim
Merkel bunu beğendi..Onun dini suistimal etmesinden banane. Bizde meshur bir laf vardir. Herkes kendine. Benim demek istedigim Islama Muslumanliga hep cacik olunmasi. Isterse bok etsin. Banane onun gunahindan sevabindan. Bakis acisi!
Yalan söylüyor dediğin için değil gerçekten din düşmanı oldugun için din dusmani diyorlardır melnur.Adam hikaye anlatıyor, dini değerleri suistimal ediyor,..... çıt yok ama yalan söylüyor deyince din düşmanı oluyoruz. Nasıl bir kafa bu yaaa böyle.
Tüm dinlere karşıyım ve hiçbirine değer vermiyorum. Ama dincilere karşı da ayrı bir nefretim var.Yalan söylüyor dediğin için değil gerçekten din düşmanı oldugun için din dusmani diyorlardır melnur.
Bende aynı bahaneleri kullanarak bazı düşmanlıklarımı maskeliyorum.Tüm dinlere karşıyım ve hiçbirine değer vermiyorum. Ama dincilere karşı da ayrı bir nefretim var.
İnanıyor ama diğerinin yaşam tarzına karışmıyor, inancını siyasete alet etmiyor, inancına ters düşmüyor,..... olanlara da saygımı eksik etmiyorum.
Dini suistimal edenlerin devamlı yükselişte olmalarında kendilerini inançlı olarak niteleyenlerin sorgulaması gerekli, bu yükselişte kendi payları hiç mi yok?
Din tüccarlarını eleştirmelerini din düşmanı gibi lanse ederek kimlerin ekmeğine yağ sürdüklerini de sorgulamaları gerekli.