Mustafa Ceceli ve Selin İmer'in aşk fotoğrafları

Konu sahibi son olarak 1241 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şarkıcı Mustafa Ceceli 9 yıllık eşi, oğlunun annesi Sinem Hanım’dan 5 gün önce boşandı. Oturdukları evi eski eşine verdi ve 3 milyon lira da tazminat ödedi. Boşanma haberinin üzerinden bir hafta bile geçmeden Ceceli'nin 34 yaşındaki Selin İmer ile aşk yaşadığı haberleri çıktı.

592d78216136202b18e42c05

Taraflar halen sessizliğini korurken posta.com.tr ise iki aşığın yeni fotoğraflarını yayınladı.

592d781e6136202b18e42bfd

Ortaya çıkan yeni fotoğraflarda Mustafa Ceceli ile Selin İmer'in birbirlerine sarılarak romantik pozlar verdiği görülüyor.

592d781e6136202b18e42c00

592d781e6136202b18e42bff

cnnturk.com

Biri bana bunun fotoshop oldugunu dese inanirim.

Hiç yakıştıramadım nedense ilahi de söylemiş olmasından mütevellit efendi olmasını umuyordum.

Sıkıntı genel olarak bu. Her ilahi söyleyip, Allah diyeni dürüst sanıyorlar.
Başkalarını bilmem de Ben öyle sanıyorum sık sık.
Yaşlı falan diye de mesela kötülük beklemiyorum bi erkekten ama ne gelirse beklenmedik insanlardan geliyor.

Boşandığı gün de yazmıştım artık sende herkes gibisin ceceli

Başkalarını bilmem de Ben öyle sanıyorum sık sık.
Yaşlı falan diye de mesela kötülük beklemiyorum bi erkekten ama ne gelirse beklenmedik insanlardan geliyor.

Naçizane fikrimdir ki bundan sonra sanmayın. Ne din, ne yaş insana iyi karakter katmıyor. Yargılar ya da seziler genele bağlı kalarak yapılmalı.

Evlenince erkeğin mümkün mertebe çok basarili ve popüler olmasinin önüne geçilmesi lazim saniyorum. Midem bulandi, bu ne ya.

eskiden şu şekil gezen bi adam için fazla uzun sürdü hacı numaraları

694g60.jpg

Bu ikisi Ahmet Hulusi cemaatinden. Muhtemelen cemaat aşkı alevlendirdi.
Mustafa Ceceli'nin hacı hoca görüntüsünün altında para sevici bir dindar olduğunu her zaman söylerdim.
Ferrari ile çapkınlık turu yapıp 24 saat kuran okuyorum ben sömürüsü yapan bir aciz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri