Mustafa Ceceli müstakbel kayınvalidesini sakinleştirdi

Konu sahibi son olarak 1240 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Ceceli müstakbel kayınvalidesini sakinleştirdiMustafa Ceceli 9 yıllık eşi Sinem Ceceli’den 25 Mayıs’ta boşanmıştı. Ayrıldıktan 5 gün sonra sosyetik güzel Selin İmer ile aşk yaşadığı, ilişkilerinin Ocak 2017’de başladığı ortaya çıktı.

593cdf7ac03c0e3dc0766f89.jpg

İki haftadır kaldığı Amerika-Miami’den dönmeye hazırlanan Mustafa Ceceli ‘Selin ile Ramazan Bayram’ından sonra evleneceğiz’ dedi. Hayranlarının hışmına uğrayan Mustafa Ceceli sosyal medyada yerden yere vuruldu. Selin İmer ‘yuva yıkan kadın’ ilan edildi. Bu durumun Selin İmer’in annesi Canan İmeri çok üzdüğü iddia edildi.

593cdf8ac03c0e3dc0766f8d

Telefonla aradı

Posta’dan Müge Dağıstanlı’nın haberine göre; Canan İmer’in yakın çevresine ‘Kızım yuva yıkmadı. Selin böyle bir şey yapmaz’ dediği iddia edildi. Bir hayli morali bozuk olan Canan İmer’i müstakbel damadı Mustafa Ceceli telefonla arayıp ‘Her şey güzel olacak’ deyip moral verdi.

Öte yandan sosyetik güzel Selin İmer'in yakınları Selin çok mutlu olduğunu, evlilik hazırlığı yaptığını, gelinlik modelini bile seçtiğini söylüyor.hurriyet.com.tr

Ama yuva yıkmış oluyor hanım teyze hiç kusura bakma.

ceceli demek ki buna teşekkür etmiş

yetişkin bir erkek
uygun ortamda seni seviyorum
diyebiliyor

Ama Selin yuva yıktı.
Adama zaten söyleyecek tek bir söz yok.
Tarzlarinin uymadiğını anlamışmış daha 2 -3 senedir parladın.
Para kazandin, ortam değiştirdin ilk cıktığın zamanlari da biliyoruz!! Karını yetersiz bulmaya başladın ve kendini aklamaya çalısıyosun fırsatta ne ala.

Yaşattığını yaşar herkes ..

Aman bana ne oluyosa:hıı::D

Çocuğuna yazık, bari onu düşünseydin.
Gram sevmiyorum bu adamı.

Ulann bi düzgün adam sen vardın be kart zampara seni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri